Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Η Αστική Δικαιοσύνη για τους πλούσιους φοροφυγάδες είναι τυφλή


Αυτή την περίεργη αριθμητική χρησιμοποιούν τα αστικά δικαστήρια όταν φύγουν οι κάμερες των καναλιών των διεφθαρμένων και διαπλεκόμενων εργολάβων και εφοπλιστών...
αφού ο Παπαδήμος και ο Βενιζέλος παίξουν την παρωδία του Αδιάφθορου κυνηγού Φοροφυγάδων!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόλις 30.000 ευρώ εξαγοράσιμη ποινή και αυτή με αναστολή επιβλήθηκε στους δύο από τους επιχειρηματίες που συνελήφθησαν και πολυδιαφημίστηκαν από τα ...φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ της μαύρης συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ:

Ποινή φυλάκισης τριών ετών με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση και δυνατότητα εξαγοράς της προς 10 ευρώ ημερησίως, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον ιδιοκτήτη της αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος Bodyline Λέων Λεβή, για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 650.000 ευρώ.

Τριετής ποινή φυλάκισης με αναστολή επιβλήθηκε και στον Νικόλαο Παπακωνσταντίνου-Τζιβανάκη, υπεύθυνο της αλυσίδας κομμωτηρίων «Νίκολας ΑΕΒΕ», ο οποίος επίσης συνελήφθη για οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν 232.267,40 ευρώ. Ο υπεύθυνος της αλυσίδας κομμωτηρίων «Νίκολας ΑΕΒΕ», υποστήριξε ότι το διάστημα στο οποίο έχουν βεβαιωθεί οι οφειλές του προς το Δημόσιο, το έτος 2010, δεν ήταν διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης. Το δικαστήριο έκανε, ωστόσο, εν μέρει δεκτό το αίτημά του και τον καταδίκασε για τις οφειλές του έτους 2009, που υπερβαίνουν τις 150.000 ευρώ.

Συμπέρασμα: αν είσαι πλούσιος, όσα περισσότερα χρωστάς και φοροδιαφεύγεις τόσο στα πιο μαλακά θα πέσεις.

Αν είσαι όμως κανένας μετανάστης, τσιγγάνος ή απελπισμένος που παρασύρθηκες και παρανόμησες, ε τότε η δικαιοδύνη θα λάμψει: τα δελτία θα σε κάνουν βούκινο και οι ελληνικές φυλακές σου υπόσχονται πολυτελή φιλοξενία..

Αλήτες!
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗΤΗΛ.
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου