Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Ψωμιάδης: "Ο μεγαλύτερος απατεώνας της Ελλάδας" γράφει η γερμανική Βιld !


Μεταγραφή για τις μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες φαίνεται πως παίρνει ο έγκλειστος στις φυλακές των Σκοπίων, Μάκης Ψωμιάδης, καθώς η φήμη του έφτασε μέχρι και την γερμανική εφημερίδα Bild η οποία έχει άρθρο με τίτλο: "Αυτός είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας της Ελλάδας".


Συγκεκριμένα, η Bild γράφει ότι... ο Μάκης Ψωμιάδης είναι μια "σχεδόν συμβολική φιγούρα" για την Ελλάδα της κρίσης και της διαφθοράς και υπενθυμίζει ότι πρόκειται για τον γιο ενός ιερέα που κατέληξε να κάνει κάθε τι χωρίς να λογοδοτεί ποτέ.

Τον χαρακτηρίζει κάτι σαν θεό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι στους παίκτες των ομάδων του.

Η γερμανική εφημερίδα θυμίζει μάλιστα το περιστατικό, που είχε καταγγείλει ο Ντέμης Νικολαΐδης, ότι είχε στείλει ομάδα μπράβων να απειλήσουν τον τότε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ότι θα του σπάσουν τα πόδια αν δεν αλλάξει συνήθειες, ώστε να πηγαίνει για ύπνο νωρίτερα.

Στη συνέχεια, η Bild επικαλείται ρεπορτάζ της ΝΕΤ και αναφέρεται στο πλούσιο ποινικό μητρώο του Μάκη Ψωμιάδη: "λαθρεμπόριο, εκβιασμοί, απαγωγές, δωροδοκία, απάτες, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα χρήματος".

Γι' αυτό, γράφει η γερμανική εφημερίδα, ο σημερινός υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος τον αποκάλεσε κάποια στιγμή νονό και θυμίζει ότι παρότι ο Big Mac καταδικάστηκε σε φυλάκιση αρκετές φορές, δεν έχει εκτίσει ποινή ποτέ αφού πάντοτε βρέθηκε μπροστά σε ένα "ελεήμων δικαστή".
 http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου