Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ & ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1Ης ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ Okeanos Sports Center στη Παλλήνη [Φωτογραφίες]

242ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ & ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1Ης ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ Okeanos Sports Center
Τόσο οι κολυμβητές όσο και οι προπονητές και οι γονείς που παραβρέθηκαν στους τελικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ στο ολοκαίνουριο Okeanos Sports Center, έφυγαν με εξαιρετικές εντυπώσεις. Η αγωνιστική αρτιότητα των εγκαταστάσεων αλλά και η ζεστασιά του κολυμβητηρίου μαζί με την δουλειά και την εγκαρδιότητα των εργαζομένων, τους κέρδισαν όλους κατά γενική ομολογία.
Στο...
αγωνιστικό μέρος τώρα θεωρούμε ότι οι καινοτομίες που εφαρμόστηκαν τάραξαν λίγο τα νερά του κολυμβητικού χώρου. Για πρώτη φορά οι προκριματικοί γίνονται σε κολυμβητήριο 50μ. στο ΟΑΚΑ, ενώ οι τελικοί σε διαφορετικό κολυμβητήριο 25μ. στο Okeanos Sports Center. Στόχος μας ήταν να συνδυάσουμε αγώνες μαζικούς στα προκριματικά, δίνοντας την ευκαιρία στους κολυμβητές να κολυμπήσουν στο ΟΑΚΑ για να γράψουν χρόνους στο ενεργητικό τους, και πιο ποιοτικούς στους τελικούς, αφού οι 5 καλύτεροι αθλητές συμμετείχαν στην γιορτή που στήσαμε στο ιδιόκτητο κολυμβητήριο Okeanos, έχοντας την ευκαιρία να νοιώσουν ότι συμμετείχαν σε κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό.
Αποτέλεσμα ήταν να έχουμε εξαιρετικές συμμετοχές από κορυφαίους Έλληνες κολυμβητές που πραγματικά μας τίμησαν με την παρουσία τους και κόσμησαν τον χώρο. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τη Νόρα Δράκου, την Κριστέλ Βουρνά, το Γιάννη Δρυμωνάκο, το Ρωμανό Αλυφαντή, το Φώτη Κολιόπουλο, το Γιάννη Καλάργαρη, τον Αποστόλη Τσαγκαράκη και να μας συγχωρέσουν αυτοί που δεν αναφέραμε γιατί όλοι είναι το ίδιο σημαντικοί και αγαπητοί σε μας.
Ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε στο παρθενικό ρεκόρ που έγινε στο κολυμβητήριό μας από τον κολυμβητή του ΑΝΟ Γλυφάδας LIU NIANGUO στα 200μ. ελεύθερο κατηγορίας ΠΠΒ, και για να εκφράσουμε τη χαρά μας του δωρίσαμε μια δωρεάν ετήσια συνδρομή χρήσης του Okeanos Sports Center .
Θα κλείσουμε με την τεράστια χαρά να ξαναβλέπουμε την Ολυμπιονίκη του 2004, Νέρυ Νιανγκουάρα να ξαναρχίζει τη δεύτερη κολυμβητική της καριέρα, κάνοντας την πρώτη της επανεμφάνιση στο κολυμβητήριό μας και ευχόμαστε να επαναλάβει μεγάλες επιτυχίες.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε γεγονότα που θα κάνουν αίσθηση στον κολυμβητικό χώρο και σας θέλουμε συμπαραστάτες στη διαδρομή που ξεκινάει για το Okeanos Sports Center.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με:
Γιάννη Μοντεσάτο , 210 6037010
238 239 240 241
πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου