Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Παίζουν με την φωτιά οι iδιοκτήτες του JUMBO!


Μόνο που σε περίπτωση πυρκαγιάς, δεν κινδυνεύουν να καούν ζωντανοί οι ίδιοι, αλλά οι εργαζόμενοι και οι πελάτες των καταστημάτων τους.
Μετά την χθεσινή μας ανάρτηση με τίτλο "Ερωτήματα "Ζωής η Θανάτου" προς τους Αξιωματικούς της Πυροσβεστικής!" κλικ, λάβαμε πολλά "ανησυχητικά"  e-mail γονέων , που αναγνώρισαν στις φωτογραφίες  το γνωστό πολυκατάστημα.  Προκαλούμε λοιπόν τους   part time  ήρωες προϊσταμένους της Πυροσβεστικής, να αμφισβητήσουν τις επόμενες τραγικές διαπιστώσεις μας.
Στο υπόγειο κατάστημα Jumbo, στο Mall επί της Κηφισίας,  σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι ευρισκόμενοι εντός του καταστήματος, ακολουθώντας τις πράσινες αυτοφωτιζόμενες ταμπέλες, θα οδηγηθούν στις 2 (υποχρεωτικές) εξόδους κινδύνου-διαφυγής.
Ακολουθώντας το (εν φωτό) πράσινο βέλος, εντοπίσαμε την πρώτη ΕΞΟΔΟ. η οποία όμως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ έχει φραγεί ΜΟΝΙΜΩΣ κατα τα 2/3 από τα μεταλλικά ράφια ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΆΤΩΝ.
Από το...
ελάχιστο εναπομένων άνοιγμα,  κύριοι της Πυροσβεστικής που εκδώσατε πιστοποιητικό πυρασφάλειας, και υπεύθυνε ασφαλείας του καταστήματος , σε περίπτωση π.χ. φωτιάς, θα πρέπει σε ελάχιστο χρόνο , δεκάδες εγκλωβισμένοι πανικοβλημένοι, και καπνισμένοι  συνάνθρωποι σας , να διαφύγουν.
Σκεφθείτε τώρα να υπάρχουν άτομα με κινητικά προβλήματα (αναπηρικά η παιδικά καροτσάκια), και εξηγήστε μου με πια δικαιολογία αδιαφορείτε για τις ζωές τους.
Όσο γι αυτούς που θα μας πουν ότι πρέπει να υπάρχει εναλλακτική έξοδος κινδύνου, δείτε την επόμενη ανάρτηση για να δείτε οι εν δυνάμει " killers"  τι ... διέπραξαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου