Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι "κλάψες" και τα τερτίπια Αβραμόπουλου καθυστερούν την ορκωμοσία!



Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες και άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες του planet-greece από τη Λεωφόρο Συγγρού, η μεγαλύτερη ευθύνη για την καθυστέρηση ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης οφείλεται στις... κλάψες και τα τερτίπια του Δημήτρη Αβραμόπουλου...




Με τη σύμφωνη γνώμη του Αντώνη Σαμαρά, ο Λουκάς Παπαδήμος επέλεξε για τη θέση του υπουργού Εξωτερικών της νέας Κυβέρνησης, τον Σταύρο Δήμα. Επί σειρά ετών ευρωπαίος επίτροπος με πολλές γνωριμίες στην Ευρώπη, φέρεται ως το κατάλληλο άτομο για την θέση αυτή. Ταυτόχρονα ο εντολοδόχος Πρωθυπουργός θέλει τον Σταύρο Δήμα δίπλα του, στη θέση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Από την πρώτη στιγμή, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος άρχισε τις... κλάψες. Ήθελε να έχει θέση στη νέα κυβέρνηση. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του εξήγησε ό,τι δεν μπορεί διότι είναι βουλευτής του κόμματος και όχι στέλεχος. Ο Αβραμόπουλος του δήλωσε ότι θα παραιτηθεί. Ενέδωσε, λοιπόν, ο Σαμαράς και άναψε το πράσινο φως. Κάπως έτσι αποφασίστηκε να πάει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Βέβαια, επειδή ο Σαμαράς ξέρει καλά τον χαρακτήρα του Αβραμόπουλου και την μεγαλομανία του, αποφάσισε να του στείλει ως υφυπουργό τον απόστρατο Αξιωματικό, Παναγιώτη Καράμπελα.

Στο άκουσμα, όμως, σήμερα ότι ο Σταύρος Δήμας προορίζεται και για αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο Αβραμόπουλος άρχισε να πιέζει να μπει και αυτός Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης! Κάτι που βέβαια έμαθαν στο ΠΑΣΟΚ και άρχισαν τις ενστάσεις. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η εμπλοκή και αυτή τη στιγμή μελετάται σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμη και να μην έχει Αντιπροέδρους η νέα Κυβέρνηση, για να μην... κλαίει ο Αβραμόπουλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου