Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Νευρική κρίση για την Carrefour στην Ελλάδα ...

Επιτέλους Good News από το nonews-NEWS
Άρχισαν οι καταναλωτές να παίρνουν χαμπάρι τι λαμόγια είναι οι Γάλλοι μεγαλομπακάληδες, κι έπαψαν να πέφτουν με τα μούτρα στις μαϊμού προσφορές. Παρ όλες τις "πλάτες" από το Υπουργείο Ανάπτυξης και την Γ.Γραμματεία του Καταναλωτή, που ούτε βλέπει ούτε ακούει τα χιλιάδες παράπονα και καταγγελίες για "άλλη τιμή στο ράφι και ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ  στο ταμείο", οι πελάτες ξύπνησαν κι σταμάτησαν να  προτιμούν το Carrefour για τα ψώνια τους , με αποτέλεσμα ο ...
πολυεθνικός όμιλος να αρχίζει να "μαζεύεται".
Βεβαίως η ζημιά έχει γίνει από τα άπειρα καταστήματα που έχουν ανοίξει , γιατί ήδη οδήγησαν στο κλείσιμο όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  της γειτονιάς, που δεν μπορούσαν να αντέξουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Αλλά όπως μπορείτε να διαβάσετε στην ακόλουθη ανάρτηση, έχει ο καιρός γυρίσματα...
 Νευρική κρίση για την Carrefour στην Ελλάδα ...
Ένα λουκέτο που μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις για την παρουσία στην Ελλάδα μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, βρίσκεται προ των πυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της αλυσίδας, ετοιμάζεται σύντομα να... κλείσει το Carrefour Μαρινόπουλος που βρίσκεται επί της Λ. Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή.

Ωστόσο, δε φαίνεται να πρόκειται για απλό κλείσιμο ενός καταστήματος της Carrefour αλλά για μια γενικότερη προσπάθεια να «μαζευτούν» τα λειτουργικά έξοδα της γαλλικής εταιρείας η οποία δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της στην Ελλάδα.

Άλλωστε πριν μερικές εβδομάδες κατέβασε ρολά και ένα ακόμη κατάστημα, αυτό στο Παλαιό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου