Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Η εκδίκηση της Αδικίας και της Ατιμωρησίας

 Η εκδίκηση της Αδικίας και της Ατιμωρησίας
Η εβδομάδα των «Αγανακτισμένων», το άγριο μπλόκο χτες βράδυ στη Βουλή, σηματοδοτούν την εκδίκηση της Ατιμωρησίας, της Αδικίας… και βρισκόμαστε μόνο στην αρχή.
Και αν νομίζουν ότι θα (επανα)λανσάρουν με επιτυχία τις ίδιες αυταπάτες με τα ίδια άδικα μέτρα κατά –αποκλειστικά και μόνο- των χαμηλόμισθων και συνταξιούχων του ιδιωτικού τομέα, γελιούνται.
Ο νόμος Περί Ευθύνης Υπουργών, η κολοβή ασθμαίνουσα Δικαιοσύνη και η ...
κατευθυνόμενη Ατιμωρησία, ήταν αυτοί που απέκλεισαν τις πόρτες της Βουλής χτες βράδυ, και όχι ομάδες των Αγανακτισμένων.
Τα αθώα Βατοπέδια, οι Ζήμενς, οι Άκηδες, οι Τσουκάτοι, Οι Λαλιώτηδες του Κτηματολογίου, οι γνωστοί-άγνωστοι του σκανδάλου των ομολόγων, τα κουνάμενα υποβρύχια, τα ασύλληπτα ποσά των Ολυμπιακών Αγώνων, οι αμέτρητες-εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις -πάντα- ημετέρων, τα χρηματιστήρια, τα πανάκριβα υπερτιμολογημένα ιατρικά μηχανήματα, οι προμήθειες (οι ιατρικοί σύλλογοι κάνουν σιωπηλές γαργάρες…) με τα κάθε λογής φακελάκια, τα φροντιστήρια της άμεμπτης δωρεάν παιδείας… Όλα αυτά ανέβηκαν στο ρετιρέ και χτυπούν κεφάλια (δεν τα πήραν ακόμα).
Αυτά όλα μαζί, και το κάθε ένα ξεχωριστά, σφράγισαν –δικαίως- χτες της βουλευτικές πύλες.
Εσείς, ένα μάτσο ανίκανοι κι ασήμαντοι πολιτευτές,  ισοπεδώσατε τους πάντες και τα πάντα.
Καλό Μήνα!…
http://roides.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου