Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Παραλήρημα Ψωμιάδη λίγο πριν από την αργία του


Έστειλε στο διάολο την Κυβέρνηση...
Χάνει την ψυχραιμία του ο Π. Ψωμιάδης, που αναμένει σήμερα την απόφαση που έχει υπογραφεί ήδη από τον γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, Θ. Σώκο, η οποία τον θέτει σε αργία μετά την τελεσίδικη καταδίκη του για παράβαση καθήκοντος.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (ράδιο Γάμμα Πατρών), εξαπέλυσε ύβρεις πεζοδρομίου, στέλνοντας στο διάβολο το...
κυβερνητικό επιτελείο, χωρίς να εξαιρέσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό, και καταλογίζοντας "αδελφίστικους τρόπους" σε βουλευτές και υπουργούς.

Αναφερόμενος στον Γ. Παπανδρέου, τον κατηγόρησε ότι "πάει με την ίδια συνταγή να εφαρμόσει το νέο φοροεισπρακτικό και φορομπηχτικό μνημόνιο" και συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση: "Βρε δεν πάνε στο διάολο όλοι αυτοί;".

"Γκάνγκστερ"
Συνεχίζοντας το ίδιο παραλήρημα, μίλησε για "γιαλαντζί", "ιμιτασιόν" και "χαχόληδες" στην κυβέρνηση και, απαντώντας σε σχόλιο του δημοσιογράφου για τον τρόπο με τον οποίο ενεργούν, είπε: "Εχουν αδελφίστικο τρόπο".

Χαρακτήρισε "γκάνγκστερ" τα μέλη της τρόικας και ζήτησε να φύγουν από την Ελλάδα για να σώσουμε τη χώρα μόνοι μας, αφού "αν παίρνουμε κάθε μέρα δανεικά, στο τέλος θα μας πάρουν και τα σώβρακα".

Επειτα από όλο αυτό τον οχετό των ύβρεων, πάντως, διευκρίνισε πως διαφωνεί με το κίνημα των "αγανακτισμένων", γιατί... βρίζουν ανεξαιρέτως όλους τους πολιτικούς, ενώ υπάρχουν ανάμεσά τους και καλοί και κακοί. Αναφερόμενος στην απόφαση που τον θέτει σε αργία, είπε πως είναι καλοδεχούμενη, σχολιάζοντας ειρωνικά πως "με τη δική μου τιμωρία θα λυθούν τα προβλήματα", ενώ ζήτησε από όσους χαίρονται να μη βιάζονται, προαναγγέλλοντας νομικές κινήσεις για τη διεκδίκηση της ανάκλησης της απόφασης.

Παράλληλα, πάντως, ανέφερε πως "κάτι καινούργιο γεννιέται", υπονοώντας πολιτικές πρωτοβουλίες τις οποίες θα ανακοινώσει σήμερα σε ... πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
http://nonews-news.blogspot.com/2011/06/blog-post_9744.html.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου