Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Έκκληση στου φίλους Bloggers "Μην "παγιδεύεται" τους αναγνώστες σας, αναδημοσιεύοντας την ΑΠΑΤΗ με τους μαγνήτες καυσίμων".

Δεν φθάνει που η Google Adds έχει πλημμυρίσει το διαδίκτυο με τα μαγικά μαγνητάκια που υπόσχονται μείωση στην κατανάλωση καυσίμων 30%, άρχισαν δυστυχώς να κυκλοφορούν και αναρτήσεις σε blogs υπό μορφή "ειδήσεων".
Δυστυχώς στην Ελλάδα η Γραμματεία του Καταναλωτή είναι τόσο άχρηστη η αδιάφορη, που αφήνει ανεξέλεγκτα  κάθε αετονύχη να "δαγκώνει" τους απελπισμένους οικονομικά. Έτσι επιτρέπει προκλητικά,την διάθεση μαγικών συσκευών που υπόσχονται θαύματα. Ο "'εμπορας " που...
λανσάρει το εν φωτό μαγνητάκι καυσίμων, είναι ένας από τους πολλούς που είχαν  πλημμυρίσει την Ελλάδα με τους περίφημους Εξοικονομητές Ηλεκτρικού ρεύματος, που εγγυημένα μείωνα τον λογαριασμό έως 30%. Όταν (με την επιμονή του adena) αποδείχθηκε η απάτη, ο Γάμα Γάμα του Καταναλωτή Σπυράκος,  τον τιμώρησε με το "ιλιγγιώδες" ποσό των 4.000 ευρώ. Καταλαβαίνετε σε τι gamo-Κράτος έχουμε μπλέξει.
Γι αυτό κλικάρετε τις διαφημίσεις με τα μαγνητάκια  όσο περισσότερες φορές μπορείτε , αλλά μην τα αγγίζετε. Είναι καραμπινάτη ΑΠΑΤΗ. 
Ξύπνα Χρυσοχοϊδη ,Ρόβλια, κ.λ.π. στα Υπουργεία σας, πριν σας πάρουν με... τους μαγνήτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου