Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Άραγε ποιός πληρώνει τον Μαρακάκη;

http://filopatria.wordpress
 Οπως ανέφερε στο «Βήμα» ο δικηγόρος κ. Ιωαννης Μαρακάκης, που εκπροσωπεί νομικά τον κατηγορούμενο ως αρχηγό της συμμορίας, «ο πελάτης μου είναι από μία φτωχή οικογένεια και αυτός εργαζόταν περιστασιακά ως σερβιτόρος και delivery. Πληροφορήθηκα ότι ορισμένοι από τους δράστες ομολόγησαν όμως από τη νομική μου πείρα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί στο τι και πως αναφέρθηκε»….
Δεν μπορώ να πω συγκινήθηκα από το δράμα του φτωχόπαιδου και τον δακρύβρεχτο δεκάρικο του...
δικηγόρου.
Φωτό
Αμέσω γκουγγλίζω (ή γκουγγλάρω;) δικηγόρος κ. Ιωαννης Μαρακάκηςκαι βρίσκω ένα κατεβατό όπως:
[...Ένας αστυνομικός φρουρός ακολουθεί κατά πόδας τις τελευταίες εβδομάδες τον Γιάννη Μαρακάκη. Μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Σωκράτη Γκιόλια και τα πρόσφατα αυστηρά μέτρα ασφαλείας της Αντιτρομοκρατικής, οι εκτιμήσεις καθιστούσαν επιβεβλημένη την προστασία του. Με αστυνομική συνοδεία κυκλοφορεί πλέον ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, μετά την ευθεία απειλή που εξαπέλυσαν εναντίον του οι τρομοκράτες της «Σέχτας». Φέρεται, μάλιστα, η σύντροφος του Έλενα Ράπτη να συνέβαλε, ώστε να μεταπειστεί και να ακολουθήσει την προτροπή της να δεχτεί αστυνομική προστασία. Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιάννης Μαρακάκης ήταν ο δικηγόρος του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, που βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Ιουλίου 2010 κάτω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Με τη γνωστή λαϊκή φράση «ο φόβος φυλάει τα έρμα» απάντησε ο Γιάννης Μαρακάκης σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων  αν ισχύουν τα μέτρα ασφαλείας και η αστυνομική συνοδεία. Ευγενικά απέφυγε να αναφέρει λεπτομέρειες, αλλά έκα...]
Ωωωωπππ, βαθειά νερά λέω. Συνεχίζω και βλέπω το παρακάτω:
[...Ο "ΕΤΣΙ" ΤΗΣ ΡΑΠΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕ ...]
Τι να πω; Όμορφος κόσμος, ηθικός κι αγγελικά πλασμένος.
Αν υπερασπίζεται πελάτες σαν και τους Αλβανούς με τα καλάσνικοφ σίγουρα δεν είναι φτωχαδάκι. Μπιγκ μπιζνες κάνει. Όμως ο τύπος είναι τσίπης (όπως και τόσοι άλλοι μεγαλόσχημοι) που ενώ  χρειάζεται προσωπική φρουρά δεν θέλει να πληρώσει για την ασφάλειά του από την τσέπη του αλλά στέλνει τον λογαριασμό στο πόπολο. Στον συνταξιούχο των 400 € που του έκοψε 100 € η κυβέρνηση του Νεοτσολάκογλου.
Λίγα τα ψωμιά σας αλήτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου