Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Πρωταθλητής στην κομπίνα και παραπλάνηση των καταναλωτών το Carrefour KAI στη Καλαμάτα!

 Αφού είναι η αγαπημένη (και προστατεύομενη μαζί με το LIDL) επιχείρηση της Γραμματείας Καταναλωτή!
Το απαράδεκτο Carrefour Καλαμάτας.
Πιστευω οτι μετά την επέκταση που έκανε το carrefour της Καλαμάτας έγινε ένα από τα χειρότερα μαγαζιά όλης της Ελλάδας.
Είναι η πρώτη φορά που κάνω καταγγελία αν και τους τελευταίους μήνες έχω πολλά παράπονα απο την συγκεκριμενη επιχειρηση. Πιο συγκεκριμένα έχω πρόβλημα με την κοροιδία των φυλλαδίων που
μοιράζουν κάθε λιγο και λιγάκι, σε αναγκάζουν να πας εκεί να πάρεις αυτό που είδες στο φυλλάδιο και θέλεις να αγοράσεις και οταν πας (απο την πρώτη ώρα που τρέχει το φυλλάδιο), ποτέ δεν...
το βρίσκεις.

Απο όλα τα προιόντα που έχει το φυλλάδιο και καθ'όλη την διαρκειά του, το 75% των προιόντων (ειδικά των μη τροφίμων) δεν έρχεται ποτέ. Το 15% έρχεται καθυστερημένα.


Και το 5% ΠΑΝΤΑ "μόλις τελείωσε". Βέβαια το "μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων" τους καλύπτει αλλά απλή λογική είναι. Για ένα μαγαζί με εκατοντάδες πελάτες κάθε μέρα και με χιλιάδες μοιρασμένα φυλλάδια μία ποσοτητα σε μια τρανταχτη προσφορά π.χ. σε ηλέκτρικη συσκευη από 35€ στα 20€ τα ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΜΑΧΙΑ είναι αρκετά?????


Στην δική μου περίπτωση πήρα των άυγουστο το φυλλάδιο με τα σχολικά έπιπλα και ενώ ΚΑΘΕ χρόνο ερχονταν τα πάντα (και πριν την ανακαινισή σας), φέτος που τα χρειαζόμουν δεν ήρθε τίποτα. Από τα 10 λάπτοπ που είχε το ίδιο το φυλλάδιο δεν ήρθε ΟΥΤΕ ΕΝΑ. Λεω για αυτά επειδή θα τα αγόραζα και με ενδιέφεραν, αν και ήμουν σίγουρος οτι αν έψαχνα το φυλλάδιο θα υπήρχαν και πολλές άλλες ελλείψεις. Τέλος πάντων λέω και έδωσα τόπο στην οργή.


Έρχεται άλλο φυλλάδιο με ενα φοιτητικό δωμάτιο. Μαντέψτε... Δεν ήρθε ποτέ. Μόνο με πληρωμή και παραγγελία. Θα δώσω δηλαδή τόσα λεφτά χωρίς να το έχω δει καν....


Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν οτι πήγα την τρίτη (αν και δεν πατάω πλέον σε αυτό το κατάστημα) να πάρω αυτά που διαφημιζε η τηλεόραση, το μουλτι και την τοστιερα 1+1 δώρο και "μόλις τελείωσαν"


Θα σας πρότεινα να σοβαρευτείτε λίγο και να γυρίσετε στους παλιούς καλούς καιρούς που είχε πριν την ανακαίνιση και όταν ήταν ακόμα "κατάστημα" γιατί μετά την αλλαγή και όσο περνάει ο καιρός γίνεστε χειρότεροι. Θα έγραφα και για την ταχύτητα και ποιότητα εξυπηρέτησης με τους σε όλα τα πόστα αλλά πλέον δεν με ενδιαφέρει* .


Και καλώ όλους τους Καλαματιανούς να σχολιάσουν την δημοσίευσή μου αν έχω άδικο ή όχι.


Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου