Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ο Φόβος είναι το τηλεκοντρόλ του ανθρώπινου μυαλού!


Γράφει ο Δευκαλίων
Θα προσπαθήσουμε σήμερα να περιγράψουμε όσο πιο απλά μπορούμε την μέθοδο με την οποία επιχειρούν σήμερα τα διάφορα κέντρα εξουσίας να ελέγξουν τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης. Αφορμή γι’ αυτό το άρθρο είναι η... οφθαλμοφανής πλέον -διότι είναι συνεχής και εντεινόμενη όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε τις εκλογές- εκστρατεία χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Χειραγώγησης που αποσκοπεί, επιδιώκει και στοχεύει στην ομοιογενή εκλογική συμπεριφορά της κοινής γνώμης υπέρ των φιλομνημονιακών πολιτικών και των φιλομνημονιακών κομμάτων.
Πως όμως μπορεί να γίνει όμως μία τέτοια προσπάθεια που σίγουρα αντίκειται στους εθιμικούς κυρίως νόμους της δημοκρατίας και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών;
Μέσα από την παραγωγή συνεχών και εναλλασσόμενου περιεχομένου αλλά ομοειδούς λογικής στόχευσης μηνυμάτων, τα οποία αφού πρώτα γίνουν ευρέως γνωστά μέσω κυρίως των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, στην συνέχεια επηρεάζουν είτε το συνειδητό είτε (και αυτό είναι το πιο ύπουλο και παράνομο) ασυνείδητο μέρος του εγκεφάλου και της ανθρώπινης νοημοσύνης.
Προσέξτε, δεν μιλάμε για μία μαζική παραγωγή π.χ. video clips υπέρ ενός υποψηφίου ή ενός πολιτικού κόμματος, αλλά για μία μαζική παραγωγή ενός μηνύματος μέσα από διαφορετικές ιστορίες που θα συνεγείρει είτε στο συνειδητό, είτε στο ασυνείδητο μέρος της ανθρώπινης νοημοσύνης, ένα συγκεκριμένο συναίσθημα το οποίο τελικά θα οδηγήσει τον άνθρωπο-δέκτη σε μία συγκεκριμένη συμπεριφορά.
Όλοι κατανοούμε ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με τους αγράμματους Γκαιμπελίσκους του Μαξίμου και του ΔΝΤ. Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με δαιμόνιους επιστήμονες που επιδιώκουν να εξομοιώσουν την ανθρώπινη νοημοσύνη και πνευματική λειτουργία με ένα Ηλεκτρονικό Υπολογιστή.
·        Τελικός στρατηγικός στόχος: Να προγραμματίσουν την ανθρώπινη νοημοσύνη και λειτουργία όπως προγραμματίζεται ένας Ηλεκτρονικός Υπολογιστής.
·        Πως θα το πετύχουν αυτό; Με τον έλεγχο του αντίστοιχου συναισθήματος που διέπει κατά κύριο λόγο την εκάστοτε επιθυμητή γι’ αυτούς ανθρώπινη συμπεριφορά.
Η επιστήμη που ασχολείται με όλα αυτά τα τερατώδη ονομάζεται Κυβερνητική και ο θεμελιωτής της είναι ο...

1 σχόλιο:

  1. φιλε μου ο μονος συμμαχος των κυβερνωντων στι να καταφερουν οσα λες δεν ειναι μονο αυτα αλλα η μοναδικη βλακεια και ανοησια που υπαρχει στο μυαλο των σημερινων ελληνων.

    Με τοση βλακεια στους ψηφοφορους ολα ευκολα ειναι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή