Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Η φοροδιαφυγή στη Σάμο δεν γίνεται μόνο από τους Έλληνες, αλλά και από Κινέζους!


Πόσους ελέγχους έχει κάνει το ΣΔΟΕ στα

κινέζικα καταστήματα και πόσους στις σαμιακές επιχειρήσεις;

Σήμερα σας κάνουμε μια αποκάλυψη για ένα θέμα που αφορά την φοροδιαφυγή στη χώρα μας, όπου ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγ. Βενιζέλος , μας έχει δυσφημίσει παγκοσμίως πως είμαστε οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες!

Είναι το... θέμα της λειτουργίας και της διακίνησης εμπορευμάτων από κινέζικες επιχειρήσεις στο νησί της Σάμου, όπου το ΟΡΓΙΟ της φοροδιαφυγής και της αισχροκέρδιας καλά κρατεί!

Σας αποκαλύπτουμε με στοιχεία την απίστευτη κλεψιά στο Ελληνικό κράτος από τους κινέζους επιχειρηματίες, όπου παρόλο ότι έχει καταγγελθεί, κανείς δεν τολμά να τους αγγίξει.

Σας παρουσιάζουμε τιμολόγιο Κινέζου επιχειρηματία όπου πριν από λίγες ημέρες έστειλε στο υποκαταστημά του στη Σάμο από τον Πειραιά ένα (1) κιβώτιο με πουκάμισα αναγράφοντας πως περιέχει μέσα 125 τεμάχια!

Γι' αυτά τα 125 πουκάμισα που στοιχίζουν 0,50 λεπτά του €uro το κάθε ένα, πλήρωσε συνολικά στο Ελληνικό κράτος Φ.Π.Α. μόλις 10 €

Σας παρουσιάζουμε επίσης (σε φωτογραφία) ένα από τα κιβώτια που περιλαμβάνει (υποτίθεται ) αυτά τα 125 πουκάμισα και όπου οι διαστάσεις του, είναι πάνω από 1 μέτρο το ύψος και 60 με 70 πόντους το πλάτος του!

Όλοι γνωρίζουν ότι σε αυτά τα κιβώτια και με τη μέθοδο της αφαίρεσης του αέρα από το κάθε τεμάχιο (π.χ. πουκάμισο) μπορούν να χωρέσουν πάνω από χίλια (1000) πουκάμισα!!!

Αν δηλαδή σε αυτό το κιβώτιο έχει μέσα 1000 πουκάμισα τότε ο Κινέζος επιχειρηματίας από 1 μόνο κιβώτιο έχει καταληστέψει το Ελληνικό κράτος αποδίδοντας φόρο μόνο 10 € αντί για 160 €...!!!

Σας παρουσιάζουμε επίσης την απίστευτη ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ προς τον Έλληνα καταναλωτή, όπου από το τιμολόγιο φαίνεται ότι το αγοράζει ο έμπορος 0,50 λεπτά και το πουλά 13 με 15 € αφου κάναμε και τον κόπο να αγοράσουμε ένα τέτοιο πουκάμισο(βλ. απόδειξη 9-3-2012)

Δηλαδή το κέρδος του κινέζου επιχειρηματία είναι πάνω από 500% και μάλιστα χωρίς να κόβει απόδειξη, αφού αν προσέξετε στην δική μας απόδειξη που έκοψε στις 12:15 το μεσημέρι που πήγαμε και αγοράσαμε το πουκάμισο έχει αύξοντα αριθμό 000001...!!

Η Κινέζα υπάλληλος κάτι υποπτεύθηκε και έκοψε στις 12:15 την πρώτη απόδειξη όταν μέχρι εκείνη την ώρα πέρασαν από εκεί εκατοντάδες άτομα!!!

Αυτό το απίστευτο ΟΡΓΙΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ και ΚΛΕΨΙΑΣ του Ελληνικού Δημοσίου γίνεται σε καθημερινή βάση στα περίπου 20 Κινέζικα καταστήματα που λειτουργούν στη Σάμο, στερώντας από το Ελληνικό Δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες €υρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η SamiakiGnomi.gr αυτό το όργιο το έχουν καταγγείλει πολλοί πολίτες στο Υπουργείο Οικονομικών, έχει αναφερθεί στον Βουλευτή Σάμου κ. Πυθαγόρα Βαρδίκο, έχει καταγγελεθεί και στο ΣΔΟΕ Μυτιλήνης αλλά και στην αρμόδια τοπική ΔΟΥ Σάμου!!!

Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα και παρόλα αυτά ο αρμόδιος Υπουργός Οικονμικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και αυριανός Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος λέει τους Έλληνες επιχειρηματίες φοροφυγάδες!

Στην κρίση του Ελληνικού λαού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου