Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Κοινός απατεωνίσκος το Κράτος;


Το ξανάπα και το ξαναλέω: Η Τρόικα ΔΕΝ θα γκρεμίσει από μόνο του αυτήν την κυβέρνηση. Το έλλειμμα ΔΕΝ θα γκρεμίσει από μόνο του αυτήν την κυβέρνηση. Το χρέος ΔΕΝ θα γκρεμίσει από μόνο του αυτήν την κυβέρνηση.
Την κυβέρνηση αυτήν (και οποιανδήποτε άλλη) μπορούν να γκρεμίσουν από μόνοι τους οι ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ.
Η κυβέρνηση είχε δώσει ΡΗΤΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ότι οι ημιυπαίθριοι θα τακτοποιηθούν για 40 χρόνια και θα ΑΓΝΟΗΘΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, απαίτηση ή υποχρέωση.
Τώρα ...όμως, σαν ΚΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, μιλά για ενδεχόμενες φορολογικές, άμεσες ή και έμμεσες επιβαρύνσεις που μπορεί να προκύψουν από τη δήλωση των ημιυπαίθριων.
Εκτός του ότι ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ και ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, αφού αποκαλούσα ΗΛΙΘΙΟΙΥΣ όσους δηλώνουν τους ημιυπαίθριούς τους, έχει να λογοδοτήσει σε όσους τους δήλωσαν ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ. Γιατί, όλοι όσοι τους δήλωσαν, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ τους δήλωσαν. ΚΑΝΕΙΣ δεν έδωσε λευκή επιταγή. Και τα ανταλλάγματα ήταν ότι «ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΧΕΧΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ!».
Αυτό ακριβώς είπε ο απατεώνας στο θύμα του, και αυτό το έρμο… το ‘χαψε! Ή καλύτερα… το ‘χαψε ο κακός ο λύκος (Ποιο; Το θύμα ντε!!!)
Καλά θα κάνει να βγει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ή ο Πρωθυπουργός Αυτοπροσώπως και να επαναφέρουν στην τάξη τους αποκλίνοντες από το ρητό «ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΧΕΧΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ!» Κουσελάδες, πριν οι τελευταίοι βάλουν τους πρώτους σε… Κασέλες και τους στείλουν –από πολιτικής άποψης– 6 feet under!!!
Know what I mean?
Και ΓΡΗΓΟΡΑ, γιατί από τις σπίθες παίρνουν φωτιά οι... κουρτίνες. Και μετά…

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου