Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ποιος Τηλεπαρουσιαστής είπε ότι "Ο Ανδρέας Παπανδρέου πήδαγε τις γυναίκες των συντρόφων του, και τους έκανε Υπουργούς?".

Από www.adena.gr
...και παρότρυνε τους τηλεθεατές να κάψουν τα πάντα, ειδικά τους βουλευτές!!!
Ο (πολυ) γνωστός παρουσιαστής της Τηλεόρασης, ενημέρωσε εχθές τους τηλεθεατές της εκπομπή του (η οποία μάλιστα έχει το γαλανόλευκο στρογγυλό σήμα "Κατάλληλο"), για τις σεξουαλικές επιδόσεις του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού.
"Ο Αντρέας πήδαγε τις γυναίκες των .... και μετά τους έκανε Υπουργούς, Διευθυντές Τραπεζών κ.λ.π.
Μάλιστα μέσω της εκπομπή του (μέρα μεσημέρι) παρότρυνε τους "Αγανακτισμένους" να... κάψουν ότι θέλουν, κυρίως τους βουλευτές.
Αν κάποιο ερασιτεχνικό (και μη κερδοσκοπικό) Blog, έγραφε κάτι παρόμοιο , θα είχαν κινητοποιηθεί οι ... Αρχές , και θα είχαν ζητήσει από την δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος κατά προτεραιότητα τον εντοπισμό (και την σύλληψη) των "δραστών".
Μέχρι στιγμής φυσικά ούτε η "Ανεξάρτητη" Αρχή του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου δεν έχει τολμήσει να ενοχλήσει τον...αθυρόστομο, αλλά ούτε κι οι (φερόμενοι ως κερατάδες) παντρεμένοι και υπουργεύσαντες κατα την διάρκεια της Διακυβέρνησης από τον Αντρέα Παπανδρέου, δεν έχουν ενοχληθεί από τις δηλώσεις του ΧΧΧ Τηλεπαρουσιαστή.
Αυτή την φορά δεν αστειευόμαστε.
Το ονομά του ... σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου