Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ο Economizer Άρχοντας του Λαϊκισμού ξανα-μάγκεψε.


Τον έπιασε ξαφνικά ο πόνος για το κουτσούρεμα των επιδομάτων. Διάλεξε "επιλεκτικά" μερικές  καταγγελίες με μεγάλες μειώσεις,κι άρχισε να τις απαριθμεί , ενώ έβγαλε (απροειδοποίητα) στο αέρα τον Γ.Γ. Πρόνοιας που βρισκόταν στο δρόμο,για να τον χρησιμοποιήσει σαν σάκο του μπόξ. Οι τηλεθεατές της εκπομπής όταν αντιλήφθηκαν την αχρεία (τζάμπα μάγκα)  συμπεριφορά του Γιωργάρα, του'στειλαν "ραβασάκια" στους συνεργάτες του στο τηλεφωνικό κέντρο, υπενθυμίζοντάς του πόσο λαϊκιστής είναι.
Για να...
αμυνθεί έβγαλε στο αέρα μια αγενέστατη τσαμπουκαλού για να τα χώσει στο Γ.Γραμματέα, γιατί από τα 268 ευρώ επίδομα,της μειώθηκαν 13 ευρώ (για αναδρομικές παρακρατήσεις). Πως να εξηγήσει από το δρόμο ο Γραμματέας, ότι δεν μπορεί να εξηγήσει σε ποιον από τους 1002 λόγους μπορεί να οφείλεται η μείωση.
"Έπρεπε να γνωρίζεται" τον καταχέριασε ο Παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα".
Και εσύ Παπαδάκη έπρεπε να γνωρίζεις ότι οι ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ που πλάσσαρες συστηματικά στους τηλεθεατές , δεν επρόκειτο να μειώσουν τον ηλεκτρικό λογαριασμό τους κατα 30-45%. Αφαίρεσαν μόνο ένα κατοστάρικο (για την αγορά της μαγικής συσκευής που την είδαν στην εκπομπή σου ) από απελπισμένους που ήταν απο το στερημά τους.
Κι όταν ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ αποδείχθηκε (επισήμως) ότι οι συσκευές Economizer ήταν μαιμού και επικίνδυνες, δεν είχες τον αντρισμό η το φιλότιμο, να βγείς και να ζητήσεις ένα συγνώμη απο τα "θυματά" σου, που παραπληροφόρησες.
Ντροπή σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου