Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μπάμπης Παπαδημητρίου: To 1970 οι Έλληνες μετανάστες επέστρεφαν στην Ελλάδα.!

Μας καράφλιασε  ο έγκριτος δημοσιογράφος του Σκάι (που κατά καιρούς έχει συνεργασθεί με το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, την Τράπεζα της Ελλάδος και μεγάλες εμπορικές τράπεζες).
Μας αρέσει, όχι μόνο ο ανθρώπινος τρόπος παρουσίασης των θεμάτων από τη Πόπη Τσαμπανίδου, αλλά και αυθορμητισμός και η ειλικρίνεια των  ερωτήσεων στους καλεσμένους της. Το μειονέκτημά της?  Είναι...
αναγκασμένη να φιλοξενεί καλαμοκαβαλητές  τύπους σαν τον  Μπάμπη , που με αγένεια απαιτούνε από την οικοδέσποινα να μη τολμούν να τον διακόπτουν.
Όταν η Πόπη τον προσγείωσε στην πραγματικότητα λέγοντας του ότι, η σημερινή Ελλάδα θυμίζει την δεκαετία του 70, όπου η χώρα είχε ορφανέψει από τους κατοίκους που είχαν μεταναστεύσει στο εξωτερικό προς αναζήτηση καλύτερης τύχης, ο Παπα(ρο)δημητρίου  την διόρθωσε ενημερωντας την (και ειδικά εμάς) ότι το 70 οι Έλληνες γύριζαν από τη ξενητειά,  για επαναγκατασταθούν στη πατρίδα.
Αυτός ο...δημοσιογράφος κι αν είναι εκτός τόπου (τρόπων) και χρόνου...

1 σχόλιο:

  1. Δεν ειναι εκτος τοπου και χρονου.Ξερει τι κανει.
    Αλλαζει την ιστορια για λογαριασμο αλλων κεντρων εξουσιας(βλεπε ελιαμεπ,τραπεζικο συστημα) και αυτους που υπηρετουν.Τον οικονομικο διεθνισμο κατω απο μια παγκοσμια τεχνοκρατικη ομπρελα που στη κορυφη της βρισκονται οι συνηθεις υποπτοι.
    Το ιδιο κανανε απο το ιδιο καναλι με τη σειρα 1821 και το κανουν καθημερινα λιγο-λιγο.
    Υπαλληλος ειναι ο "ανθρωπος"
    Η κυρια τσαπανιδου απλως παιζει τον καλο μπατσο στο ιδιο καναλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή