Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Αυτός είναι ο Τηλεπαρουσιαστής που παρότρυνε τους Αγανακτισμένους να κάψουν τα πάντα, ειδικά τους βουλευτές!!!

Από www.adena.gr
Αφού πρώτα τους πληροφόρησε ότι "Ο Ανδρέας Παπανδρέου πήδαγε τις γυναίκες των συντρόφων του, και μετά τους έκανε Υπουργούς,Διευθυντές Τραπεζών κ.λ.π.".Σήμερα πρόσθεσε ένα επιπλέον λόγο για να βγουν οι "Αγανακτισμένοι" στις πλατείες.
Για να πιέσουν (το Κράτος) να βάλει το Όζον στα νοσοκομεία!
"Επειδή δεν έχουν εγκριθεί οι ενέσεις με όζον, βρίσκουν ευκαιρία οι μαφιόζοι νευροχειρουγοί να... χρησιμοποιούν την ντεμοντέ τεχνική της ...Σπονδυλόδεσης καταστρέφοντας έτσι την σπονδυλική στήλη των ασθενών , με κριτήριο την κονόμα, αφού παίρνουν σαν μίζα το 30% της; χρέωσης των υλικών, και μάλιστα σε μαύρα λεφτά!"...
Όπως όλοι καταλαβαίνετε και βλέπετε αναφερόμαστε στον μοναδικό γιατρό, που ο κάθε άρρωστος (με τάσεις αυτοκτονίας) παίρνει τηλέφωνο εξηγώντας εν συντομία το προβλημάτου στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής του , και αμέσως ο αναισθησιολόγος Φικιώρης, κάνει τηλεδιάγνωση (δικός του όρος), και "συνταγογραφεί" για σχεδόν όλες τις ιατρικές παθήσεις: α) νερό με Όζον β) ένα τσουβάλι συμπληρώματα διατροφής-βιταμίνες (κόστους εκατοντάδων ευρώ ανα μήνα, και γάμα) παροτρύνει τους τηλε-ασθενείς να μην παίρνουν τα συνταγογραφούμενα φάρμακα των ιατρείων τους .
Σύμφωνα με τις δικές τους κατηγορίες-καταγγελίες , οι Πανεπιστημιακές σχολές είναι ντεμοντέ και έχουν να εκσυγχρονήσουν τις γνώσεις 50 χρόνια. Ο μοναδικός γιατρός που είναι update και θεραπεύει το 80% των παθήσεων με βιταμίνες περπάτημα και νερό με Όζον, είναι ο Φικιώρης, και μερικοί "συνεργαζόμενοι" χειρουργοί που τους συνιστα-διαφημίζει μοναδικούς και καλύτερους στο κόσμο.
Όπως καταλαβαίνετε το "αν ο μακαρίτης πρωθυπουργός όντως έκανε κερατάδες τους τότε υπουργούς του και διοικητές τραπεζών, πηδώντας τις γυναίκες του, ε;iναι το λιγότερο ενδιαφέρων σε αυτή την υπόθεση.
Το πιο σημαντικό είναι ότι καμιά αρμόδια Αρχή σε αυτή την διαλλυμένη χώρα δεν θεωρεί αυτό το άτομο απειλή για την Δημόσια υγεία.
Θα επανέλθουμε με στοιχεία...
Ως τότε, ακόμα κι αν ο Τηλε-γιατρός το μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ασθενών , σας προτείνει ως μοναδική λύση για τα περισσότερα ιατρικά σας προβλήματα Όζον +Βιταμίνες, και μάλιστα εγγυάται δημοσίως (τηλεοπτικά) με την υπογραφή του για το αποτέλεσμα , σας προτείνουμε να πάρετε και δεύτερη γνώμη.
Δεν μπορεί όλοι οι γιατροί της Ελλάδας να είναι τόσο άχρηστοι και επικίνδυνοι από πρόθεση..
Αλλά για μην υπάρχει αντίδραση, ίσως να έχει ...δίκιο.
Ελπίζω να μην το δείξει η...νεκροψία...

3 σχόλια:

  1. Το γ) {παροτρύνει τους τηλε-ασθενείς να μην παίρνουν τα συνταγογραφούμενα φάρμακα των ιατρείων τους} είναι αναληθές. Αντίθετα όποτε εχω δει την εκπομπή του τονίζει πως αυτά που προτείνει ΔΕΝ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΦΑΡΜ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από αυτό που ανέφερε ο 6.48 παρακάτω και είναι σωστό, υπάρχει κ το γεγονός ότι η οζονοθεραπεία δεν είναι γνωστή ούτε ευρύτερα αποδεκτή στην Ελλάδα, όπως ήταν κάποτε κ η ομοιοπαθητική, άρα δε γνωρίζουμε ακριβώς τί είναι κ τί προσφέρει μαζί με τις βιταμίνες κλπ που γράφεις. Εκτός και αν ασχολήθηκες εσύ ο V.K. χρόνια με αυτήν τη θεραπεία και έχεις βγάλει σίγουρα το συμπέρασμα ότι αποτελεί κίνδυνο. Αν είναι να κάνεις σοβαρή ανάλυση κ να ενημερώσεις υπεύθυνα προς όφελος της δημόσιας υγείας, γράψε κάτι παραπάνω να διαβάσουμε, ώστε να κρίνουμε αν ο γιατρός αυτός είναι αλμπάνης όπως φαίνεται να λες κ αν εσύ είσαι καλύτερος γιατρός. Με αυτό που έγραψες τώρα όπως το έγραψες, δεν τεκμηριώνεις τίποτα. Γιατί δεν τον παίρνεις ένα τηλ, να κάνεις ένα σοβαρό ρεπορτάζ και να γράψεις εδώ τί υποστηρίζει αυτός κ τί εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή