Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

«ΦΥΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»...

Από το http://www.forumgreece.gr/

Κυκλοφόρησε από το «Forum για την Ελλάδα» η έκδοση υπό τον τίτλο «ΦΥΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ». Η ιδιαίτερα προσεγμένη αυτή έκδοση αποτελεί μια συλλογή από 18 αυτοτελή κείμενα σύγχρονης φιλελεύθερης σκέψης, τα οποία προλογίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κα Ντόρα Μπακογιάννη. Την ...έκδοση, των 152 σελίδων, επιμελήθηκαν ο δημοσιογράφος Τάκης Μίχας και ο Επιστημονικός Διευθυντής του Forum για την Ελλάδα κ. Δημήτρης Κατσούδας.
Τα κείμενα υπογράφουν, σε αλφαβητική σειρά, οι κ.κ. Αναστασόπουλος Γεώργιος, Γενικός Δ/ντής της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», Ανδριανόπουλος Ανδρέας, Πρόεδρος του «Forum για την Ελλάδα», Δήμου Νίκος, Συγγραφέας, Καζάκος Πάνος, Καθηγητής του...
Ε.Κ.Π.Α., Καραβόλιας Ηλίας, Οικονομολόγος, Καραγιάννης Μάνος, Επίκουρος Καθηγητής ΠΑ.ΜΑΚ., Λάβδας Κώστας, Καθηγητής Ευρωπαϊκής πολιτικής και Δ/ντής του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και τεκμηρίωσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Λυμπεράκη Αντιγόνη , Καθηγήτρια Οικονομικών Παντείου Πανεπιστημίου, Μανδραβέλης Πάσχος ,Δημοσιογράφος, Μίχας Τάκης, Δημοσιογράφος-Αναλυτής, Παπανδρόπουλος Αθανάσιος, Δημοσιογράφος, Πεϊτσίνης Χάρης, Νομικός, Σαρηγιαννίδης Γιώργος, Σύμβουλος επιχειρήσεων, Σκάλκος Δημήτριος, Γενικός Δ/ντής ΚΕ.ΦΙ.Μ., Τήνιος Πλάτων, Επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά, Χατζής Αριστείδης, Επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Χουλιάρας Αστέρης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Η κεντρική διάθεση της έκδοσης γίνεται από τα γραφεία του «Forum για την Ελλάδα» Λ. Συγγρού 47 4ος όροφος, Αθήνα, τηλ 210-9000200, fax 210-9213420, http://www.forumgreece.gr/
To «Forum για την Ελλάδα» είναι Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει ιδρυθεί με σκοπό την προώθηση των φιλελεύθερων αρχών και πρακτικών στην Ελληνική κοινωνία, θέτοντας ως επίκεντρό του τον σεβασμό στην αξία του ανθρώπου και του πολίτη, καθώς και την προάσπιση και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης των πολιτών. Προωθεί και ενισχύει την ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση όσων πολιτών αγωνιούν για τη μελλοντική εξέλιξη της χώρας και επιθυμούν η Ελλάδα να ακολουθήσει με γοργούς ρυθμούς την πορεία των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων που επιβάλλουν οι νέες συγκυρίες και οι ανάγκες της σύγχρονης εποχής. To "Φόρουμ για την Ελλάδα" είναι μέλος του European Liberal Forum (ELF). Περισσότερα στοιχεία για το "Forum για την Ελλάδα" μπορείτε να βρείτε στο http://www.forumgreece.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου