Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Πως η συσκευή Οζονοθεραπείας "έκαψε" τον Server του www.adena.gr


Από www.adena.gr
Αυτές οι μαγικές συσκευές Όζοντος θεραπε
ύουν, η καταστρέφουν τα πάντα.
Συγγενικό (ηλικιωμένο) πρόσωπο με προβλήματα καρδιάς (βηματοδότη), παρασυρόμενο από τις γειτόνισσες της, μας ζήτησε να παραγγείλουμε για λογαριασμό του την συσκευή Οζονοθεραπείας που διαφημιζόταν στην τηλεόραση. Εκτός από τις θαυματουργές ιδιότητες που υποσχόταν το (αγνώστου ιδιότητας) πρόσωπο της διαφήμισης , κίνητρο για την γιαγιά ήταν η... ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφορά -δώρο που θα έπαιρναν οι τυχεροί που θα παράγγελναν τα επόμενα 20 λεπτά. Ένας μετρητής πίεσης που ΜΙΛΟΥΣΕ ελληνικά, αξίας 119 ευρώ.
Κάλεσα λοιπόν την εταιρία για να το παραγγείλω, αλλά πρώτα ζήτησα να με πληροφορήσει κάποιος αρμόδιος, αν η συσκευή Οζονοθεραπείας ήταν ασφαλής για το το καρδιακό πρόβλημα υγείας (με τον Βηματοδότη) της ασθενούς.
Η τηλεφωνήτρια, άμεσα και υπεύθυνα γνωμοδότησε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. "Καλέ απλώς νεράκι με όζον είναι". Αμέσως μετά με πληροφόρησε πως ήμουν τυχερός, γιατί αντί της δωρο-προσφοράς με την συσκευής μέτρησης πίεσης, θα μου έδιναν δώρο , μια άλλη ακριβότερη. Το Εξοικονομητή Ηλεκτρικής Ενέργειας εως 45% στο λογαριασμό του ρεύματος, που προστατεύει επίσης τις ηλεκτρικές συσκευές από τις υπερτάσεις της ΔΕΗ.
Σύντομα θα σας διηγηθούμε λεπτομερώς την ιστορία.
Προς το παρόν ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας, ότι στην συσκευή Economiser, συνδέσαμε για οικονομία και ασφάλεια, τον Server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα μας www.adena.gr.
Χθες μετά από διακοπή της ΔΕΗ, κατα την επαναφορά πριν πέσουν οι ασφάλειες της Ηλεκτρικής εγκατάστασης, κάηκαν 2-3 συσκευές μεταξύ τον οποίων και ο Host Server που προστατεύονταν από τον Εξοικονομητή-Δώρο, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα μας να τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας.(γι αυτό σας αποστέλουμε την ανάρτηση με e-mail)
Η συσκευή Οζονοθεραπείας που ήταν συνδεμένη σε άλλο κύκλωμα ακόμα λειτουργεί, αλλά η γιαγια ...έχει πεθάνει.
Φυσικά η εταιρείας Τηλε-πώλησης παρά τις κλήσεις μας δεν έχει απαντήσει στις απορίες μας,
ούτε γιατί μας προμήθευσε με την συσκευή Εξοικονόμησης Ηλεκτρικού ρεύματος , παρ ότι αυτές είχαν απαγορευθεί να κυκλοφορούν προ πολλού ,με εντολή της Γ.Γραμματείας του Καταναλωτή.
Φυσικά περιμένουμε να μάθουμε επίσης από το Αρμόδιο Υπουργείο που έβαλε πρόστιμα σε όσους Τηλε- Εμπόρους παραπλανούσαν τους καταναλωτές με αυτή την άχρηστη και επικίνδυνη μαϊμού-συσκευή, γιατί ο συγκεκριμένος διανομέας εξαιρέθηκε από την (αστεία ούτως η άλλως σε χρηματικό ποσό) ποινή.
Κύριε Χρυχοϊδη γνωρίζετε ποιοι στελεχώνουν τις Διευθύνσεις του Υπουργείου σας?
Αν όχι, θα είναι χρήσιμο (και για τις ζωές των πολιτών) να παρακολουθήσετε την μη κερδοσκοπική Ιστοσελίδα μας που ερευνά το θέμα σε βάθος...
P.SΑν κύριε Σπυράκο δεν καταλαβαίνετε (διόλου παράξενο) γιατι πράγμα-συσκευή μιλάμε , δείτε βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου