Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο "Τόνυ" ο Αλβανός, η συμμορία με τα καλάσνικοφ, η δολοφονία και η απόπειρα δολοφονίας αστυνομικών


Ο 30χρονος αλβανός, γνωστός και με το όνομα "Τόνυ" κάθε άλλο παρά... τυχαίος είναι στον κόσμο του εγκλήματος. Συνελήφθη από τους αστυνομικούς και η έρευνα συνεχίζει να βγάζει ακόμη λαγούς για την εγκληματική του δράση, που ίσως θα μπορούσε να συγκριθεί ακόμη και με αυτή του Κώστα Πάσαρη. Στο ενεργητικό του, όπως μας αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του planet-greece, περιλαμβάνονται μία... ανθρωποκτονία καθώς και μία απόπειρα δολοφονίας αστυνομικών! Συγκεκριμένα...




Στις 5 Μαρτίου 2011, σε επιχείρηση με συνεργούς του στο Μενίδι, είχε δολοφονήσει έναν 78χρονο ηλικιωμένο, πατέρα άνδρα που διατηρούσε στην περιοχή κοσμηματοπωλείο. Ο άτυχος ηλικιωμένος ξεψύχησε στο νοσοκομείο, αφού δεν άντεξε ο οργανισμός του τα δολοφονικά χτυπήματα που είχε δεχθεί.

Στις 2 Νοεμβρίου του 2010, πάλι στο Μενίδι, μαζί με συνεργούς του, είχαν πυροβολήσει εναντίον πληρώματος περιπολικού, τη στιγμή που τους κατεδίωκαν, μετά από ληστεία που είχαν διαπράξει. Από θαύμα οι σφαίρες του καλάσνικοφ δεν σκότωσαν τους αστυνομικούς.

Συνολικά, μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι μαζί με τους συντρόφους του διέπραξε επτά ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, δύο σε σούπερ μάρκετ και από μία σε περίπτερο, ταβέρνα, ζαχαροπλαστείο, καθώς και μία σε βάρος οδηγού αυτοκινήτου και μία κλοπή Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 1,1 γραμμ., το χρηματικό ποσό των 540 ευρώ, ένας φορητός υπολογιστής, ένα κυνηγητικό μαχαίρι, τρεις κάρτες SΙΜ κινητής τηλεφωνίας, πέντε κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έχουν σχηματιστεί τρεις δικογραφίες σε βάρος του το 2011, από τις οποίες προκύπτει ότι ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς του (τέσσερις εκ των οποίων έχουν συλληφθεί) έχουν διαπράξει μία ανθρωποκτονία, μία απόπειρα ανθρωποκτονίας, 44 ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, πρατήρια υγρών καυσίμων, καταστήματα κ.λ.π, έξι κλοπές και δύο διαρρήξεις οχημάτων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου