Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ανζί καλεί Ιμπαγάσα

http://www.sportsecrets.gr
Αριέλ ΙμπαγάσαΤα νέα αστέρια που θα φορέσουν την φανέλα της Ανζί ψάχνει ο Σουλεϊμάν Κερίμοφ, ο οποίος οργώνει τα ρόστερ όλων των ευρωπαϊκών ομάδων για να κλειδώσει τους στόχους του για τη νέα χρονιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportscrets.gr ένας από αυτούς που έχει ξεχωρίσει ο Ρώσος μεγιστάνας είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, το συμβόλαιο του οποίου με τον Ολυμπιακό τελειώνει το...
καλοκαίρι που μας έρχεται.
Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας έχει αποδείξει ότι δεν υπολογίζει καθόλου τα χρήματα που θα πρέπει να ξοδευτούν για τις μεταγραφές. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πάρει στην ομάδα τους Ρομπέρτο Κάρλος, Σαμουέλ Ετό, Γιούρι Ζιρκόφ, Μπάρκ Μπουσουφά, Μπάλατς Ντζούντζάκ, ξοδεύοντας όσα λεφτά θα έδινε μια ελληνική ομάδα σε μια δεκαετία.
Ο Αργεντινός μέσος αρέσει πολύ στον Κερίμοφ και στον Ρομπέρτο Κάρλος, που κάνει το αγωνιστικό κουμάντο και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τριπλές αποδοχές από αυτές που του προσφέρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο ίδιος ο Ιμπαγάσα περνάει πάρα πολύ καλά στο λιμάνι, αλλά με δεδομένο ότι τα λεφτά πολλές φορές κάνουν κουμάντο ακόμα και στην καρδιά, πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι για την παραμονή του στο λιμάνι.
Το ενδεχόμενο να τον χάσει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πρέπει να βάλει σε σκέψεις διοίκηση και Βαλβέρδε για άμεση ενσωμάτωση στην ομάδα του Ανδρέα Τάτου, που όπως έχω γράψει ξανά πρέπει να πάει στο Ρέντη και να μάθει δίπλα στον Λατίνο, όσο προλαβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου