Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Κάτοικος καταγγέλλει οικογενειοκρατία στην Ξερόλακα.




Δριμεία επίθεση κατά της αντιδημάρχου Ήρας Κουρή αλλά και κατά του εκπροσώπου των κατοίκων Γιώργου Βασιλόπουλου για το ζήτημα του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας και της διαχείρισης των κινητοποιήσεων αλλά και του τρόπου που γίνεται, εξαπέλυσε μετά από παρέμβαση της στο Ράδιο Γάμμα και την εκπομπή «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» με τον Γιάννη Γεωργόπουλο η κυρία... Κακολύρη κάτοικος της περιοχής αλλά και ενεργό μέλος στους συλλόγους και τις κινητοποιήσεις.
Η κυρία Κακολύρη έκανε λόγο για οικογενειοκρατία αφού όπως δήλωσε η κυρία Κουρή είναι νύφη του κ. Βασιλόπουλου αφού είναι σύζυγος του αδελφού του, ενώ μίλησε και για κινήσεις εντυπωσιασμού με τις τελευταίες τριήμερες κινητοποιήσεις, ενώ ζήτησε και την παραίτηση του κ. Βασιλόπουλου από τη θέση του προέδρου του Συλλόγου και της Συντονιστικής.
Από την πλευρά του ο κ. Βασιλόπουλος αντέτεινε λέγοντας πως οι κάτοικοι της Ξερόλακας έδειξαν μία υπευθυνότητα απέναντι στην πόλη και τους κατοίκους της και για αυτό έληξαν τον αποκλεισμό του ΧΥΤΑ, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τα περί οικογενειοκρατίας λέγοντας πως δεν είναι μεμπτό τίποτα.
Και όλα αυτά με αφορμή την λήξη της κινητοποίησης στον χώρο του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας και την εξάμηνη παράταση που είχε ζητήσει ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς και την οποία τελικά έκαναν αποδεκτή οι κάτοικοι.
http://www.attacktv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου