Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

''Ζει τον μύθο του'' ως υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού, ταξιδεύοντας στον κόσμο με χρήμα φορολογούμενων


'Εχει ''τρελαθεί' στα ταξίδια-τουρισμό στο εξωτερικό γιά να...προβάλει τουριστικά την Ελλάδα!

Σύμφωνα με ''απόφαση'' που υπογράφει ο ίδιος ο κ. Γ. Νικητιάδης γιά τα...ταξίδια του (θυμίζει το ''αποφασίζω και διατάζω''), ''δικαιούται μετακινήσεις'' γιά την ''προβολή του τουρισμού της Ελλάδας'' (υποτίθεται). 'Οταν γυρίζει από τα ταξίδια του στην Ελλάδα γιά να...ξεκουραστεί, πριν ξαναφύγει, κάνει πάντα υπεραισιόδοξες χαζο- δηλώσεις γιά τον τουρισμό. Αν πάρει κανείς στα σοβαρά τις ''βαρύγδουπες δηλώσεις'' του, τότε η Ελλάδα θα ''βουλιάξει'' από τους τουρίστες, θα έχει ...τριπλάσιους ή πενταπλάσιους, σε σύγκριση με τον χρόνο 2009 ή 2010.
Τελευταία ''έσκισε'' και...
σε Φινλανδία, Ουγγαρία, Ρωσία (στη Ρωσία είναι το τέταρτο ταξίδι σε 3 μήνες). O κ. υφυπουργός δικαιούται, λέει, 60 ημέρες τον χρόνο γιά μετακινήσεις (δείτε στο κάτω μέρος της ''υφυπουργικής απόφασης''). Το κάθε ένα ταξίδι του στο εξωτερικό, διαρκεί 3-6 μέρες, και στο πρώτο τρίμηνο 2011 σχεδόν έχει εξαντλήσει τον χρόνο, χώρια την μεγάλη υπέρβαση τον 2010. Δηλαδή μιλάμε γιά ολοφάνερη εξαπάτηση. Στο κάθε πολυέξοδο ταξίδι του (αεροπορικά εισιτήρια -πρώτη θέση;-, ακριβά ξενοδοχεία κ.ά.) συνοδεύεται και από... υπηρεσιακούς παράγοντες και... δημοσιογράφους. Και γιατί, ντε και καλά, πρέπει ο υφυπουργός να προβάλει τον τουρισμό, αποκλειστικά αυτός, ταξιδεύοντας ανά την υφήλιο; Ο ΕΟΤ δεν μπορεί; Αν κρίνουμε και από το πρόσφατο πολυήμερο ταξίδι του στις ΗΠΑ, ο υφυπουργός είναι επιεικά ολίγιστος γιά την προβολή της Ελλάδας. Αλλά ικανός γιά την δική του προβολή με χαζοδηλώσεις-παραπληροφόρηση γιά τα ''επιτεύγματά'' του, στα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Δηλαδή, στα σοβαρά η κυβέρνηση θέλει να μας πει ότι ο κ. υφυπουργός προβάλει τον τουρισμό και δεν χρησιμοποιεί ξεδιάντροπα το αξίωμά του γιά τις τουριστικές ΤΟΥ περιπλανήσεις; Φυσικά, αν δεν γυρίσει τώρα τον κόσμο με χρήμα κρατικό, πότε θα τον γυρίσει; Ο τουρισμός στην Ελλάδα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και η κυβέρνηση, διαπιστώνεται ότι τον αντιμετωπίζει πολύ ασοβάρευτα, με Γερουλάνο και Νικητιάδη, που τα δικά τους συχνά -δωρεάν- χλιδάτα προσωπικά τουριστικά ταξίδια τα ''βαφτίζουν'' τουριστική ''προβολή της Ελλάδας''. Με τέτοια καραγκιοζιλίκια, με κρατικό χρήμα της καταχρεωμένης Ελλάδας, στα σοβαρά περιμένει η κυβέρνηση (και) την ανταπόκριση της Ομογένειας;...
Ο κ. υφυπουργός, στις ''βαρύγδουπες'' χαζο-δηλώσεις του, δεν παραλείπει να τονίζει ότι όλα τα ταξίδια που κάνει (β' εξάμηνο 2010 και α' τετράμηνο 2011) στόχο έχουν την αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα, τον χρόνο... 2012!
(Η υφυπουργική απόφαση γιά το πρόσφατο ταξίδι σε Ευρώπη, Αμερική του κ. υφυπουργού: Διαβάστε και θαυμάστε το ''αθάνατο'' ελληνικό λαμογιο-κράτος)

.......................................................................

Η Ελλάδα ΧΑΝΕΙ τουρίστες, δεν κερδίζει
Εξαιτίας της αισχροκέρδειας, της κλεψιάς, των κάκιστων προσφερόμενων τουριστικών υπηρεσιών, της κακομεταχείρισης τουριστών
κ.ά. Aντί λοιπόν οι καταντήσαντες ''γραφικοί'', Γερουλάνος και Νικητιάδης, να γυρνούν τον κόσμο με κρατικά χρήματα και να λένε μετά ΒΛΑΚΕΙΕΣ και ψευτιές στα ελληνικά ΜΜΕ, γιά ''εντυπωσιασμό αφελών'', ας διορθώσουν πρώτα τα πολλά ''κακώς κείμενα'' στην (τουριστική) Ελλάδα. Εμείς οι Ομογενείς στις ΗΠΑ, τι να λέμε στους Αμερικανούς φίλους και γνωστούς; ''Να πάτε στην Ελλάδα γιά τουρισμό, να σας κλέψουν, να σας κακομεταχειριστούν και να μην σας προσφέρουν τις υπηρεσίες γιά τις οποίες πληρώνετε'';

Καλύτερα να ΜΗΝ ξανάρθουν... Προκαλούν κι εξοργίζουν την Ομογένεια
Αν είναι να έρχονται στις ΗΠΑ, υπουργός και υφυπουργός Πολιτισμού γιά να ''μιλήσουν'' στους... 'Ελληνες ανά τις παροικίες, γιά την...Ελλάδα και γιά να τους ...''παρακινήσουν'' να την επισκεφτούν, καλύτερα να μην ξανάρθουν, γιατί η Ομογένεια γελά (και θλίβεται) με τα καραγκιοζιλίκια τους. Ποιός είναι ο κάθε Γερουλάνος και ο κάθε Νικητιάδης που θα μας πουν προς τα που...πέφτει η Ελλάδα μας, που οι 'Ελληνες της Αμερικής επισκέπτονται σχεδόν κάθε χρόνο; Αν είχαν προσόντα-ικανότητες και δεν ήταν ''τουρίστες της πλάκας'' που κάνουν μετά χαζοδηλώσεις, θα απευθύνονταν σε αμερικάνικο κοινό και ΜΜΕ, όχι σε 'Ελληνες.

Πως ανέχεται ο πρωθυπουργός αυτά τα καραγκιοζιλίκια;
Kαι...τηλεοπτικό
κανάλι από την Ρόδο (''Κόσμος''), ταξίδεψε στην Φλόριδα, γιά να καλύψει τις 28 ώρες στο Μαϊάμι, του υφυπουργού Πολιτισμού-Τουρισμού, Γ. Νικητιάδη γιά την έκθεση (εκτός από τον ''προσωπικό του δημοσιογράφο'', Xρ. Πετρέα, που ήταν το ένα από τα δύο μέλη -επίσημα- της αποστολής του).

Γιατί η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού είναι ασοβάρευτοι ''παπατζήδες''... (Διαβάστε)

Παγκόσμια πρωτοτυπία - Οι ίδιοι πάντα 'Ελληνες πολιτικοί, με την ''λαμογίστικη'' νοοτροπία
Στην διεθνή 'Εκθεση Κρουαζιέρας στο Μαϊάμι, ΜΟΝΟ η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε σε υπουργικό επίπεδο, με έναν υπουργό (Διαμαντίδης), έναν υφυπουργό (Νικητιάδης), ενώ τελευταία στιγμή ανάβαλε το ταξίδι και ένας άλλος υπουργός (Γερουλάνος). Οι υπόλοιπες -σοβαρές- χώρες έκαναν το αυτονόητο: 'Εστειλαν τεχνοκράτες με γνώση των τουριστικών ζητημάτων και όχι πολιτικάντηδες των λόγων, όπως οι 'Ελληνες, που ''βαφτίζουν'' τον δικό τους προσωπικό τουρισμό με κρατικό χρήμα, ως προβολή του Τουρισμού της Ελλάδας.

http://www.kalami.net/2011/ellada/2_geroulanos_mar11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου