Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Παρθένες πολιτικοί

Την γκαντεμιά μου μέσα. Τόσα χρόνια διατηρώ τραπεζικό λογαριασμό και ούτε μια φορά δεν έγινε ένα λάθος να γεμίσει με καμιά εκατοσταριά εκατομμύρια.

Ενώ στους λογαριασμούς του Άκη έγιναν τέτοια λάθη.

Αλλά ανθρώπινο είναι. Πας το βιβλιάριο της τράπεζας για μια ενημέρωση. Ε! δεν είναι δύσκολο ο υπάλληλος να πατήσει κατά λάθος ένα πλήκτρο, το 3 ας πούμε και μετά... αφηρημένος να αφήσει το δάκτυλο του στο μηδέν και να πατηθεί έξι εφτά φορές. Και να βάλει ο διάολος το ποδάρι του και αυτό το νούμερο να πιστωθεί ως κατάθεση. Καθημερινό φαινόμενο και απόλυτα ανθρώπινο.

Όλοι οι πολίτες της χώρας έλεγαν χρόνια τώρα να μπει ένας πολιτικός στην φυλακή. Και τώρα που, έστω, προφυλακίστηκε ο ωραίος Άκης δεν ικανοποιούνται.

Αχάριστος λαός. Δεν χορταίνει με τίποτα. όσο κουτόχορτο και να του δίνεις. Άκου να θεωρούν ότι επίτηδες, για να το παίξουν καθαροί οι υπόλοιποι, έβαλαν τον Τσοχατζό μέσα.

Μην δούμε άνθρωπο να προκόβει και αμέσως να τον κατηγορήσουμε. για κάποια κωλόσπιτα και μερικά εκατομμύρια που βρέθηκαν στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Εντάξει, το πολιτικό σύστημα είναι πλέον καθαρό και αξιόπιστο. Έβαλαν τον Άκη να αντικαταστήσει στο κελί τον Εφραίμ.

Για άλλη μια φορά έγινε ξεκάθαρο ότι έχουμε πρόβλημα χωρητικότητας στις φυλακές. Αφού για να χωρέσει ο Άκης έβγαλαν τον Εφραίμ.

Οπότε ο Άκης μπορεί

συνεχεια: http://mikrosfokion.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου