Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Υποψήφια Ν. Μαγνησίας: «Θέλω την Ελλάδα μου πίσω…»

Μαρία Μιχ. Πολύζου - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Φίλες και φίλοι της Μαγνησίας,

Ως νέα και άφθαρτη στην πολιτική νιώθω ότι οφείλω να συμμέχω στο ψηφοδέλτιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ν. Μαγνησίας, διότι ως Ελληνίδα έχω χρέος να παλέψω για όλους μας, για μία Ελλάδα Εθνικά Κυρίαρχη, Αυτόνομη και Αυτάρκη, ανταγωνιζόμενη με επιτυχία την παγκόσμια οικονομία, με υποδομές και καθεστώς ελκυστικό επενδύσεων και επιχειρήσεων, προς τους ξένους και εγχώριους επενδυτές.

Μία Ελλάδα με σωστές κοινωνικές δομές, με Κράτος Πρόνοιας για όλους μας, με θέσεις εργασίας, με ήρεμους ηλικιωμένους, με ...ευτυχισμένους γονείς και χαρούμενα παιδιά. Μία Ελλάδα που να αγκαλιάζει και να αναθρέφει τα παιδιά της και να τους παρέχει όλα τα εφόδια εκείνα ώστε να μπορούν να οραματίζονται το μέλλον τους με αισιοδοξία και σιγουριά. Κάθε κάτοικος αυτού του τόπου που ζούμε, κάθε Έλληνας, πρέπει να νιώσει πάλι σημαντικός, ένας σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα που λέγεται Ελλάδα. Όλοι μαζί πρέπει να εμπιστευτούμε πάλι τον εαυτό μας, τις γνώσεις μας και τις δυνατότητές μας.

Η ψήφος αυτή, αποτελεί το σημαντικότερο όπλο του κάθε πολίτη, ο οποίος σήμερα οφείλει στην Ελλάδα να είναι ενεργός στην μάχη που δίνει η Χώρα μας για το Ελπιδοφόρο της αύριο.

Οφείλουμε στην Ελλάδα μας, την Ιστορία μας και στον Πολιτισμό μας, μία ευτυχισμένη ζωή για μας και ένα λαμπρό μέλλον για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Όλοι μαζί φωνάζουμε ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ! ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ – ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ – ΕΛΛΑΔΑ ΥΓΙΗ – ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ – ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ !!! Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !!!
 http://www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου