Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ θα κάνει … ανοιχτή (!) συγκέντρωση για να ανέβει η τιμή της ντομάτας

http://www.antinews.gr/

Φωτογραφία από την πρόσφατη ομιλία Βενιζέλου στο Ηράκλειο
Τελικά ή έχουν άγνοια κινδύνου στο ΠΑΣΟΚ ή έχουν πολύ χιούμορ. Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφαση που φέρεται να έχει πάρει ο Β. Βενιζέλος να προχωρήσει σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 4 Μαΐου, με στόχο όπως λέγεται να σηματοδοτήσει το στόχο του να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα.
Είτε έχει...
χιούμορ είτε άγνοια κινδύνου για το τι τον περιμένει το κάνει διότι:
1. Θα πέσει πολύ γέλιο αφού πιθανότατα δε θα γεμίσει ούτε η πλατεία.
2. Θα είναι η χαρά των αγανακτισμένων που σίγουρα θα κάνουν αντισυγκέντρωση με περισσότερο κόσμο. Αλλά και των κουκουλοφόρων που θα μαζευτούν για να τα κάνουν λαμπόγυαλο. Με το ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή την οποία «βίασαν» ουκ ολίγες φορές, θα έχει πολύ πλάκα η αντίδραση του κόσμου.
3. Ενδέχεται ο κ. Βενιζέλος να βάλει τη γνωστή μάσκα του Γκάι Φωκς, αυτή που χρησιμοποιούν οι αγανακτισμένοι ανά τον κόσμο. Έτσι για να δείξει ότι έγινε κι αυτός αντιμνημονιακός.
4.Καλό θα είναι εκείνη την ημέρα να μην ανοίξουν καθόλου τα μανάβικα και να απαγορευτεί η κυκλοφορία των οπωροκηπευτικών. Διότι προβλέπουμε με τόσες ντομάτες που θα πέσουν να μοιάζει η Αθήνα με τις ισπανικές πόλεις που τηρούν το έθιμο να πετούν ο ένας τον άλλο τόνους ντομάτας.
5. Προφανώς ο Βενιζέλος νομίζει ότι με τηλεσκηνοθεσίες και με τον συγκεντρωσιάρχη Παναγιωτακόπουλο θα γεμίσει τα πλάνα της τηλεόρασης με κόσμο. Πιστεύει ότι ο κόσμος είναι ακόμη ανόητος και θα τσιμπήσει αν δει το ΠΑΣΟΚ να γεμίζει την πλατεία. Σιγά το κατόρθωμα. Μέχρι και η Τζούλια Αλεξανδράτου να ζητήσει το Σύνταγμα θα το γεμίζει.
6. Θα έχει πολύ πλάκα να δούμε επίσης το Βενιζέλο να καλεί όλους τους υποψήφιους πάνω στη σκηνή. Σκεφτείτε, όπου πάει στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να μιλήσει γίνεται χαμός Τελευταίο κρούσμα οι αποδοκιμασίες κατά της Διαμαντοπούλου στην Καισαριανή. Για σκεφτείτε λοιπόν τι μεγάλη προσφορά στον ελληνικό λαό θα έκανε ο Βενιζέλος αν μάζευε όλα τα στελέχη που είναι «κόκκινο πανί» σε μια σκηνή. Η χαρά του αγανακτισμένου.
7. Λέτε ο Βενιζέλος να καταθέσει στεφάνι και στο σημείο που αυτοκτόνησε ο συνταξιούχος;
Ας το ξανασκεφτεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι καιρός για απονενοημένα διαβήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου