Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αναστασίου Θανάσης Υπ. Βουλευτής, με χρήσιμες γνώσεις!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ:

 ‘ Hρθα στη ζωή σε μια γειτονιά της Ν.Ιωνίας του Βόλου σε μία εποχή όπου δεν υπήρχαν ακριβά αμάξια στους δρόμους, δεν υπήρχαν πολλές πολυκατοικίες, δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, ούτε I-PAD, δεν υπήρχε καταναλωτική μανία, αλλά υπήρχαν αλάνες όπου παίζαμε κάθε μέρα με τα άλλα παιδιά, υπήρχαν αυλές όπου μοσχοβολούσαν τα λουλούδια και μπορούσες να απολαύσεις την ευωδία της λεμονιάς και να νιώσεις ένα με την φύση, οι άνθρωποι περπατούσαν στους δρόμους χωρίς άγχος, αλλά καλημέριζαν ο ένας τον άλλον με χαμόγελο και... υπήρχε διάχυτο ένα κύμα αγάπης στην ατμόσφαιρα!!!!

Είμαι Εκπαιδευτικός Ηλεκτρονικός Μηχανικός απόφοιτος της ΑΣΕΤΕΜ ΣΕΛΕΤΕ. Γεννήθηκα τον Αύγουστο του 1973 και κατέχω την Αγγλική γλώσσα.

Επίσης έχω γνώσεις σε ηλεκτρονικούς-ηλεκτρολογικούς αυτοματισμούς, τηλεπικοινωνίες, δίκτυα Η/Υ , ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, νοηματική γλώσσα Macaton-Γραφή τυφλών Braille.

Το 1998 εργάστηκα ως ηλεκτρονικός βιομηχανικών εγκαταστάσεων στην ΚΥΚΛΩΨ Α.Ε. Από το 1999 έως και σήμερα δίδαξα ηλεκτρονικά αλλά και τεχνολογία σε σχολεία των πόλεων Ρόδου, Λειβαδιάς, Θεσσαλονίκης, Νάξου, Βόλου, Αλμυρού καθώς και σε χωριά του Πηλίου ( Κανάλια, Μηλιές ). Έχω οργανική θέση στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού όπου και δημιουργήσαμε με τα παιδιά την σχολική εφημερίδα TEENAGERS NEWS τα έσοδα της οποίας κατατέθησαν στον λογαριασμό του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.Επίσης πραγματοποιήσαμε πρόγραμμα αγωγής σταδιοδρομίας που αφορούσε έρευνα για τους παράγοντες που επηρεάζουν τους μαθητές γυμνασίου όσον αφορά την επιλογή σπουδών τους.

Το 2006 εντάχθηκα στο Εισαγωγικό Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ. Στα πλαίσια του ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ συμμετείχα ως επιμορφωτής για 60 ώρες στο έργο: Επιμόρφωση – Πιστοποίηση Γυναικών Αρχικής επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης σε Δεξιότητες Πληροφορικής. Mέσα στο 2011 υπήρξα εισηγητής σε σεμινάρια του Κ.Ε.Κ Ψυχικής υγιεινής που πραγματοποιήθηκαν στην Καστοριά στην Κοζάνη και στο Βόλο με αντικείμενο εισήγησης την «Τηλειατρική» και την «Υγιεινή και Ασφάλεια στην Εργασία». Την φετινή χρονιά δημιουργήσαμε με τα παιδιά της Β’Τάξης του Γυμνασίου Μηλεών το πρόγραμμα » Επαγγέλματα που αναπτύσσονται στο Νότιο Πήλιο».

Ασχολήθηκα σε ερασιτεχνική βάση μέχρι πρότινος με την καλαθοσφαίριση στoν Πανναξιακό Νάξου (Α’ Κυκλάδων) και με το ποδόσφαιρο στις ομάδες Πανιώνιος Ν.Ιωνίας Βόλου (ΕΠΣΘ) και Δικέφαλος Βόλου ( Ανεπίσημο πρωτάθλημα Ν.Μαγνησίας .

Ο βασικός μου στόχος είναι να δω ξανά το χαμόγελο και την ελπίδα στα πρόσωπα των συνανθρώπων μου…..Επιθυμώ εμείς οι Έλληνες να αποκτήσουμε ξανά την χαμένη μας αξιοπρέπεια, η οποία κλάπηκε βάναυσα το τελευταίο χρονικό διάστημα, και αφυπνιζόμενοι να αναλογιστούμε ποιοι είμαστε και ποια τεράστια κληρονομιά κουβαλάμε στο πέρασμα των αιώνων από τους προγόνους μας…

Για τον λόγο αυτό συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Πάνο τον Καμμένο διότι θεωρώ ότι:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

 Επίσημη σελίδα : http://www.athanasiosanastasiou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου