Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Τώρα που ήρθαν οι εκλογές ...ξαφνικά θυμήθηκαν όλοι τον Άγιο Παντελεήμονα

.Σειρά την Ντόρας σήμερα..

Στην περιοχή που αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών, τον Άγιο Παντελεήμονα, επισκέφτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που σηκώνει όλο το βάρος της τάξης σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή και στις δηλώσεις της μίλησε για τις συνθήκες εργασίας των αστυνομικών.

Συγκεκριμένα χαρακτήρισε... αδιανόητο η Ελληνική Αστυνομία να δίνει τη μάχη με κακοπληρωμένους αστυνομικούς και ουσιαστικά με ελλιπή υλικοτεχνική υποδομή και σημείωσε ότι το εν λόγω αστυνομικό τμήμα χρειάζεται ενίσχυση αναφέροντας ότι είναι χαρακτηριστικό πως έχει στη διάθεσή του μόνο ένα περιπολικό.

«Η Αθήνα μπορεί να ξανακερδίσει την ταυτότητά της και πρέπει να την ξανακερδίσει. Η απάντηση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης είναι στο πρόγραμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας που καταθέσαμε», πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.

Ε ντω μεταξύ το απόγευμα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα μιλήσει σε συγκέντρωση του κόμματός της στου Ζωγράφου συνεχίζοντας την προεκλογική της εκστρατεία ενώ δεν αποκλείεται να δημοσιοποιηθεί σήμερα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΔΗ.ΣΥ.
www.briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου