Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Κατεβαίνει... Μαγνησία το Κόμμα Πειρατών

Με έναν υποψήφιο το όνομα του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο Παρασκευή θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος στη Μαγνησία στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου.
Όπως επισημαίνει το μέλος του κόμματος στην Μαγνησία Χρήστος Τακλής το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας αποτελείται από απλούς, καθημερινούς, εργαζόμενους νέους ανθρώπους και από 7μελή Διοικούσα Επιτροπή και όχι Πρόεδρο - Αρχηγό. «Είμαστε...
ένα κόμμα με φρέσκες αντιλήψεις του 21ου αιώνα, ένα από τα 23 κόμματα Πειρατών στην Ευρώπη και τα 57 σε όλον τον κόσμο που είναι πάνω και πέρα από τον ξεπερασμένο άξονα Αριστερά - Κέντρο - Δεξιά», σημειώνει ο κ. Τακλής.
Σε ό,τι αφορά την πολιτική κατεύθυνση του κόμματος, αυτή πρεσβεύει την ουσιαστική και αμεσότερη δημσκρατία με τη συμμετοχή όλων στα κοινά, τη διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση, τον διαχωρισμό των εξουσιών και την ανεξαρτησία των δικαστών ώστε οι ίδιοι νόμοι να ισχύουν για όλους, την ελευθέρια έκφρασης και την προστασίατων προσωπικών δεδομένων, τηντροποποίηση της νομοθεσίας περί copyright και πατέντων, την δημόσια υγεία χωρίς πατέντες με οικονομικότερα αλλά ασφαλή και αποτελεσματικά φάρμακα αλλά και την εγγύηση για ένα ελάχιστο εισόδημα και αξιοπρέπεια για όλους. «Σε εμάς τα πρόσωπα είναι αυτά που αποφασίζουν», διευκρινίζει ο κ. Τακλής και προσθέτει πως σε ό,τι αφορά το Μνημόνιο η πολιτική γραμμή του κόμματος είναι πως ο κόσμος θα αποφασίσει αν το θέλει ή όχι και όχι τα κόμματα.
Ταχυδρόμος,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου