Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Το ΚΚΕ φιμώνει της απεργίες των δημοσιογράφων!



Ενώ, όπως γράψαμε στο planet-greece (διαβάστε εδώ), οι δημοσιογράφοι, μέσω των αντιπροσώπων τους στο Μεικτό, αποφάσισαν ομόφωνα την κήρυξη απεργιών διαρκείας, μες στις εκλογές ώστε οι εργοδότες να υποχρεωθούν να υπογράψουν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, ο κύριος Παναγιώτης Ράμμος και η παρέα του, αποφάσισαν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να ... εκφράσουν τις αμφιβολίες τους για το αν και κατά πόσο μπορούν να γίνουν απεργίες πριν τις εκλογές, λέγοντας ότι εάν γίνει κάτι τέτοιο - δηλαδή απεργίες - αυτές θα πρέπει να γίνουν μετά την 6η Μαΐου!!!!

Ο στόχος τους είναι προφανής. Δε θέλουν με τίποτα να κλείσει με απεργιακές κινητοποιήσεις η Τυποεκδοτική και βέβαια, το φερέφωνο του ΚΚΕ, ο Ριζοσπάστης εν μέσω προεκλογικής περιόδου!

Δεν του φτάνει η ενημέρωση, όπως προβλέπει ο νόμος, που θα παρέχει σε όλο αυτό το διάστημα η ΕΡΤ, γιατί δεν θα μεταδίδονται τα μηνύματα του κόμματος επί 24ωρου βάσεως! Συν τοις άλλοις, λουκέτο μες στην προεκλογική περίοδο για την Τυποεκδοτική, σημαίνει απώλεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ!

Θέλαμε να ξέραμε, τι ρόλο ακριβώς διαδραματίζετε κύριε Ράμμο μες στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ; Κι εν τέλει με ποιου το μέρος είστε; Με των εργαζόμενων ή με των εργοδοτών, ακόμη κι αν αυτοί είναι του κόμματος;

Επειδή λοιπόν δεν μπορούσαν οι... αγωνιστές να συνεδριάσουν απανωτά την επομένη, είπαν να μεταθέσουν τη συνέχεια της συνεδρίασης για την Δευτέρα! Τη στιγμή που άλλα σωματεία του κλάδου κατεβαίνουν ήδη σε απεργιακές κινητοποιήσεις. Έτσι με αυτά τα... τρικ πιστεύει ότι θα καταφέρει αυτός και οι ομοίοι του να ροκανίσουν τον χρόνο μέχρι τις εκλογές, ίσως και μέχρι τις 14 Μαΐου, που λήγει η προθεσμία υπογραφής νέας ΣΣΕ, με βάση το νόμο Κουτρομάνη.

Κομμουνιστές αγωνιστές, με δεξιά τσέπη... Ντροπή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου