Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Κι άλλη "έρευνα" της Εισαγγελίας για τα μάτια του (καταναλωτικού) κόσμου

 ΤΗ διερεύνηση καταγγελιών για επιβλαβή ουσία που φέρεται να εντοπίστηκε σε παρτίδα αναψυκτικών της Coca-Cola διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα. Βέβαια ακόμα δεν μάθαμε τα αποτελέσματα για τις προηγούμενες κατεπείγουσες έρευνες σχετικά με την απάτη από τις συσκευές εξοικονόμησης Ηλεκτρισμού ekonomizer, καθώς και για τις παραπλανητικές & επικίνδυνες "ιατρικές" συσκευές παραγωγής Όζοντος (που ακόμα κυκλοφορούν).  Κατά τ' άλλα οι πολίτες περιμένουν από την Δικαιοσύνη να "ανιχνεύσει" ζιζανιοκτόνο στη Coca Cola. Χαιρετίσματα . H Κόκα Κόλα πάει με Όλα...

"ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΉ ΑΝΆΚΛΗΣΗ " λέει η Coca cola για τα αναψυκτικά με ...ζιζανιοκτόνα !!

http://newsmessinia.blogspot.com
Η κ. Ράικου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ώστε να...
διακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και να εντοπιστεί αν προκύπτει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από το ενδεχόμενο ύπαρξης επιβλαβούς ουσίας στην επίμαχη παρτίδα του αναψυκτικού ή από υποβαθμισμένο ποιοτικά προϊόν.

Το δημοσίευμα, επικαλούμενο δελτίο Τύπου του ΕΦΕΤ, ανέφερε ότι έπειτα από καταγγελίες καταναλωτών εντοπίστηκαν κουτιά αναψυκτικών που περιείχαν τύπους της ουσίας διχλωροφαινόλης. Πρόκειται για ένα χλωριωμένο παράγωγο της φαινόλης με μοριακό τύπο C6H4Cl2O.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου