Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΎΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

http://www.taxalia.blogspot
Σχετικά με τη σημερινή εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ στο ΥΠΕΞ σήμερα, με θέμα τις μελλοντικές σχέσεις των μεταλλαγμένων Βουλγάρων με την Ελλάδα, πήραμε ένα μέιλ από Μακεδόνα των ΗΠΑ, στο οποίο καταγγέλει τον πρώην πρέσβη της Ελλάδας στις ΗΠΑ κύριο Μαλλιά:
Τα άτομα όμως που έχουν διοργανώσει αυτή την εκδήλωση έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στο θέμα της Μακεδονίας μας. Ας αφήσουμε στην άκρη το γεγονός πως... το ΕΛΙΑΜΕΠ χρηματοδοτείται και από τις Ανοιχτές Κοινωνίες του Σόρος και αν αφήσουμε το γεγονός πως πρώην πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ είναι ο Θάνος Βερέμης, θέλω αυτή τη στιγμή να σας ενημερώσω για τον πρώην Πρέσβη στις ΗΠΑ κ. Μαλλιά τον οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά.

Ο κ. Μαλλιάς που το παίζει τώρα ήρωας με άρθρο του (πως δήθεν παρότρυνε την κυβέρνηση να καταγγείλει την ενδιάμεση συμφωνία) είναι το ίδιο άτομο που ενώ μας είχε υποσχεθεί πως θα βοηθούσε να καταχωρήσουμε την επιστολή των ακαδημαϊκών προς τον Ομπάμα σε μεγάλες παγκόσμιες εφημερίδες, την τελευταία στιγμή και ενώ εμείς είχαμε κάνει όλη την έρευνα και είχαμε έρθει σε συμφωνία με μερικές απ' αυτές, μας λέει πως "τον παρεξηγήσαμε και κάναμε λθος". Είχανε μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας έχοντας ως συμμάχους την παγκόσμια διανόηση και την κλώτσησαν. Εν τω μεταξύ έλεγε ψέματα στην κυρά Μπακογιάννη πως αυτός ήταν που βοήθησε το Μίλλερ να βρει τους ακαδημαϊκούς.

Πριν από μερικά χρόνια κάναμε ορισμένες ενέργειες να φέρουμε εδώ στις ΗΠΑ τον Αρχιεπίσκοπο Αχρίδας Ιωάννη (Jovan) για να πάμε στα διάφορα κέντρα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ζητώντας την υποστήριξη από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και ενώ είχαμε συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Αχρίδας αφού πρώτα μας υποσχέθηκαν πως θα μας συμπαραστέκονταν, στο τέλος μας είπαν πως παρεξηγήσαμε και παρερμηνεύσαμε την απάντησή τους.

Άλλη μια φορά μας κάλεσε ο ίδιος ο Μαλλιάς για ν' αντιμετωπίσουμε μια Σκοπιανή ακαδημαϊκό που θα έκανε εισήγηση στο Smithsonian Institute στην Ουάσιγκτον. Πήγαμε αρκετοί απ' εμάς, αντιμετωπίσαμε την κυρία με επιτυχία, ο Μαλλιάς μας παρότρυνε να βρούμε δικό μας ακαδημαϊκό για να έρθει να μιλήσει στο ίδιο ινστιτούτο. Κάναμε τις απαιτούμενες ενέργειες, καλέσαμε τον καθηγητή Ταχιάο από τη Θεσσαλονίκη και στο τέλος ο κ. Πρέσβης μας λέει ακόμη μια φορά πως δεν γίνεται...Εν τω μεταξύ ο κ. Ταχιάος δεν θέλει να μας δει ούτε ζωγραφιστούς...

Αυτά για τώρα, υπάρχουν και άλλα τα οποία θέλω να σας τα πω για να γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί που "υπερασπίζονται" τα εθνικά μας θέματα, αλλά κάποια άλλη στιγμή.

Λυπάμαι που σας στενοχωρώ....υπογραφή ....(στη διάθεση του κυρίου Δήμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου