Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Περί της δημοσίευσης ονομάτων συλληφθέντων

http://www.taxalia.blogspot

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ 48 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΏ , ΣΤΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
( και…φυσικά ΔΕΝ αναφέρεται το όνομα του δράστου και -  εν προκειμένω της δράστιδος - !).
                                      
Του ιατρού  Βλάση  Γωγούση
Δεν κατάλαβα βρε παιδιά. ¨Όταν ένα ραδιόφωνο, μια..
εφημερίδα , ένας τηλεοπτικός σταθμός, ανακοινώνει ότι συνελήφθη ο  "τάδε", διαπράττει αδίκημα και εγκαλείται γι` αυτό ;
Ένα γεγονός γνωστοποιεί, δεν δικάζει, δεν... αποφαίνεται για την ενοχή η για την αθωότητα του ( η των ) συλληφθέντων.
¨Όταν λέμε, λόγου χάριν ,ότι συνελήφθη ο Εφραίμ , έχουμε εκδώσει και αμετάκλητη απόφαση του… Αρείου Πάγου;;

Θα σας παραθέσω  ένα παράδειγμα παρόμοιου  περιστατικού  το οποίο υπακούοντας σ`αυτή την ( πονηρή) «φιλοσοφία» ,θα σας «βγάλει κυριολεκτικά από τα ρούχα σας » .
 Γίνεται καταγγελία λ.χ, ότι ο γιατρός ...ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΚΗΣ - ας πούμε - ( επιμελητης Β !  σ`ένα Δημόσιο Νοσοκομείο  ) ζητάει «φακελλάκι» 1000  ΕΥΡΩ για να χειρουργήσει την ( κακομοίρα!) τη  μάννα σας !.
 Κάνετε καταγγελία στην Αστυνομία, σημαδεύονται τα χαρτονομίσματα, δίνετε τον φάκελο στον ( επίορκο) ….συνάδελφό μου  και οι καιροφυλακτούντες αστυνομικοί, παρεμβαίνουν και τον συλλαμβάνουν.
Μέχρι εδώ υπάρχει καμιά αντίρρηση από –έναν ,έστω , αναγνώστη - ότι ο περί ου ιατρός είναι ένα σιχαμένο καθίκι που , εκμεταλλευόμενο τον πόνο και την αγωνία σας ,ξεχνώντας το ιερό λειτούργημά του και καταπατώντας τον (περίφημο) όρκο του Ιπποκράτους ,  «τάπιασε» ;;
 Προφανώς ΟΧΙ .
Διαβάστε  λοιπόν και τη συνέχεια  ( αν αντέξετε να την διαβάσετε μέχρι τέλους !)
 Ο ένοχος προσάγεται στο αυτόφωρο, ο δικηγόρος του ζητάει αναβολή  και ορισμό ημερομηνίας τακτικής δικάσιμου ( αν τα λέω σωστά)  !
Αν δεν δοθεί αναβολή ο ένοχος ,προφανώς ,  θα καταδικασθεί , ο συνήγορός του θα υποβάλλει έφεση και  το «καθίκι» την άλλη μέρα προσέρχεται στο Νοσοκομείο καμαρωτός και φρεσκοξυρισμένος , για να συνεχίσει το…θεάρεστο έργο του !.
Αν δοθεί αναβολή θα προσδιορισθεί ημερομηνία εκδίκασης , τουλάχιστον μετά από…..ΔΥΟ ( καλά διαβάσατε ) ΧΡΟΝΙΑ  !!
Δέκα φορές θα πηγαινοέρχεται στα δικαστήρια , με  αλλεπάλληλες αναβολές, καταδίκες, εφέσεις και αναιρέσεις έως ότου εκδοθεί αμετάκλητη  απόφαση από τον Άρειο Πάγο.
Και ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ,όχι μόνο θα ασκεί τα καθήκοντά του, όχι θα συνεχίσει να τσεπώνει φακελάκια ( με προηγμένες μορφές-μέσω….τρίτων π.χ.- ) αλλά –δοθέντος ότι οι δικαστικοί αγώνες  θα διαρκέσουν το λιγότερο 10 με 12  χρόνια ως που να τελεσιδικίσουν -  ( και λίγα είπα! ) , ο  εν  λόγω ευυπόληπτος επιστήμων, θα έχει  - εν τω μεταξύ - προαχθεί  σε Επιμελητή Α! και στη συνέχεια σε Διευθυντή της Κλινικής !
  Μιας Κλινικής την οποία θα  λυμαίνεται με πολλούς τρόπους ( παράνομες εισαγωγές ασθενών της ιδιωτικής πελατείας του, προνομιούχος μεταχείρηση των ασθενών που τον δωροδοκούν, απατεωνίες με φαρμακευτικές εταιρείες και προμηθευτές Νοσοκομείων κ.α.π.)
 Και οι ιατρικοί Σύλλογοι θα ρωτήσετε ,τι κάνουν  γιατί δεν τον παραπέμπουν σε Πειθαρχικό Συμβούλιο για τα περαιτέρω ;
Θα αστειεύεστε προφανώς :
 Οι ιατρικοί Σύλλογοι όλης της Χώρας λένε αυτό που λένε ΟΛΟΙ όσοι δεν επιθυμούν την τιμωρία των Ενόχων :
 « ΠΡΩΤΑ να ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ η ΑΔΕΚΑΣΤΗ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!»
Ως που να τελειώσει δηλαδή, ο γιός του «ιατρού-λαμόγιου» την ιατρική σχολή για να διορισθεί (εκ του πλαγίου) στην θέση του αποχωρούντος πατρός του !!
 ΕΠΙΛΟΓΟΣ : Σ`αυτό το  κράτος φίλοι μου, το κράτος που προ διμήνου  ένας προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδος το χαρακτήρισε ως μπ@@@@λο ( και ….τιμωρήθηκε γι` αυτό !  )   ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναφορά του ονόματος του απατεώνα που σας περιέγραψα, για να μην θιγεί η …υπόληψή του !
( Ο ακριβής τίτλος της….απαγορεύσεως είναι :
«ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ…ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ! ».
  Καταλάβατε τίποτα, εσείς γιατί  εγώ δεν κατάλαβα !!.
Δρ Βλάσης Γωγούσης 

Υστερόγραφο : Για σκεφθείτε , φίλοι μου, να υπάρχει κάποιος γιατρός που να λέγεται ...ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΚΗΣ και να μου κάνει μήνυση για.....συκοφαντικλη δυσφήμιση ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου