Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Της (Πατρινής) Δικαιοσύνης 'Ηλιε παρανοϊκέ...

  Συνελήφθηκε Ιρανός  με πλαστογραφημένο Τούρκικο διαβατήριο (τάχα μου κατοικος Γερμανίας) και το «αλλοδαπών» του χορήγησε  νόμιμο έγγραφο παραμονής για ένα μήνα στη χώρα, και τον άφησε ελεύθερο!...Αλλά αν αντιγράψεις κασσέτα από βίντεο Club είναι κακούργημα, και μπορείς να φας 10 χρόνια φυλακή! Τα χαιρετισματά μας στον Παπουτσή. Διαβάστε:

ΠΑΤΡΑ: Ιρανός με λιμουζίνα και 370.000 ευρώ στο λιμάνι...

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την σύλληψη ενός Ιρανού πριν...
από μερικές ημέρες στο λιμάνι της Πάτρας, λίγο πριν αυτός επιβιβαστεί σε πλοίο της γραμμής με προορισμό την Ιταλία.

Ο αλλοδαπός, το ντύσιμο του οποίου έβγαζε μάτι από μακριά, είχε φθάσει στην...
αχαϊκή πρωτεύουσα με πολυτελέστατη λιμουζίνα την οποία οδηγούσε υπάλληλος ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε στην Αθήνα για αρκετές ημέρες.

Οι λιμενικοί κατά τον έλεγχο των εγγράφων του (διαβατήριο κλπ) υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και μετά από προσπάθειες ανακάλυψαν πως τόσο το τούρκικο του διαβατήριο όσο και τα έγγραφα που τον εμφάνιζαν ως κάτοικο Γερμανίας ήσαν παραποιημένα! Συγκεκριμένα είχαν μεν γνήσιες σφραγίδες υπήρχε όμως αλλαγμένη φωτογραφία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και διατάχτηκε η κράτηση του μυστηριώδους επισκέπτη ενώ επάνω του βρέθηκαν περίπου 370.000€. Ο ίδιος έλεγε πως τα χρήματα ήταν δικά του.

Οι εκπλήξεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη για τους υπεύθυνους της λιμενικής Αρχής στην Πάτρα, καθώς από την έρευνα που πραγματοποίησαν προέκυψε πως ο Ιρανός διέμενε για αρκετές ημέρες σε ένα από τα πιο «χλιδάτα» ξενοδοχεία στην Αθήνα (Hilton), άφηνε φιλοδωρήματα των 500€, ενώ για αγορές διαφόρων ειδών είχε δαπανήσει μέσα σε λίγες ώρες υπέρογκα ποσά.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την υπεράσπιση του - όταν δόθηκε εντολή κράτησής του- κινητοποιήθηκαν γνωστοί δικηγόροι ενώ για τον μεταφραστή του και μόνο διέθεσε ποσό 500€!

Τα 370.000€ τελικά που βρέθηκαν στην κατοχή του αποδόθηκαν στον «γιό» του (κάποιος που εμφανίστηκε ως γιος του) και την υπόθεση ανέλαβε το «αλλοδαπών»!

Ωστόσο στο λιμάνι της Πάτρας παρόλο που έχουν περάσει αρκετές ημέρες από το συμβάν, ακόμα συζητούν για τον μυστήριο Ιρανό με τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα ο οποίος σκόρπαγε τα ευρώ και έφτασε στην Πάτρα με λιμουζίνα και οδηγό. Δεν αποκλείεται μάλιστα (όπως λένε κάποιοι) να έχει και «ουρά» η συγκεκριμένη ιστορία, η οποία δεν αποκλείεται να φθάνει... μέχρι τα επίπεδα της μυστικής διπλωματίας! Τελικά ο Ιρανός δεν κατάφερε να περάσει στην Ιταλία, το «αλλοδαπών» του χορήγησε το νόμιμο έγγραφο παραμονής για ένα μήνα στη χώρα, και τον άφησε ελεύθερο!...
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου