Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Ο Χρυσοχοϊδης εξαφάνισε και τις γραμματείες Μακεδονίας-Θράκης! ...Απίστευτη κίνηση από τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη! Δεν έφτανε που το πάλαι ποτέ υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης είχε υποβαθμιστεί σε δύο απλές γραμματείες, έρχεται τώρα να... καταργήσει ακόμα και αυτές!

Ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ανακοίνωσε την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας Θράκης και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

«Καταργούνται οι ...

15 Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, καταργούνται δηλαδή οι Γενικές Γραμματείες Μακεδονίας Θράκης, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, Στρατηγικών Επενδύσεων καθώς και όλες οι Ειδικές Γραμματείες.Το αντικείμενο της Γενικής Γραμματείας της Μακεδονίας – Θράκης ενσωματώνεται στη Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης, οι αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, Νησιωτικής Πολιτικής και Μακεδονίας – Θράκης που αφορούν ζητήματα τοπικής αρμοδιότητας περιέρχονται στις Περιφέρειες και συγκροτούνται οι εξής 5 :

Γενικές Γραμματείες: Η Γενική Γραμματεία του Υπουργείου, είναι παρών ο Γενικός Γραμματέας ο κ. Δρυμούσης εδώ, η Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης, η οποία θα περιλαμβάνει τη διαχείριση του ΕΣΠΑ, τη διαχείριση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου όπως την ξέρετε, η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, όπως την ξέρετε, η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας,
η οποία θα περιλαμβάνει πια και τα θέματα των Λιμένων και της Λιμενικής Πολιτικής της χώρας.»
Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου