Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Carrefour προσφορές και αλλαγές πολιτικής

http://olympia.gr


Θα ήθελα να σου θίξω το εξής θέμα. Λίγες μέρες πριν, καθώς καθάριζα τις αποδείξεις αγορών του 2011, έπεσε στην αντίληψη μου το εξής:

Όπως μπορείτε να δείτε  στις συνειμένες αποδείξεις που εκδίδει το Carrefour μαζί με κάθε λογαριασμό αγορών,

παρατήρησα πως... το Carrefour προχώρησε σε αλλαγή πολιτικής στα μέσα του 2011, η οποία έχει να κάνει με την

επιβράβευση των πελατών του με έκπτωση 5 ευρώ για κάθε 500 πόντους.

Ενώ λοιπόν το Carrefour από τον Ιανούαριο του 2011 προσφέρει έκπτωση 5 ευρώ για κάθε 500 ποντούς που συλλέγουν

οι πελάτες του με την κάρτα Club Carrefour, στα μέσα του έτους, προχώρησε σε αλλάγή πολιτικής με την έκπτωση πλέον να είναι 3 ευρώ για κάθε 400 πόντους.

Διερωτώμαι λοιπόν εάν ο λόγος για τον οποίο  προχώρησε σε αυτή την αλλάγή πολιτικής έχει να κάνει με την συμφωνία του Carrefour με το Πρώτο Θέμα και την προσφορά του δεύτερου για παροχή κουπουνιών (αξίας 6 ευρώ) για αγορές από τα καταστήματα του πρώτου.

Φαντάζομαι πως εάν ρωτούσαμε το Carrefour η απάντηση θα ήταν: “Η εταιρεία έχει κάθε δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους της κάρτας χωρίς καμμία προειδοποίση”, ωστόσο γιατί εγώ βλέπω πως το Carrefour θέλει και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο; Με άλλα λόγια, δεν επιθυμεί σε καμμία περίπτωση ζημίες.

1 σχόλιο:

  1. αυτό σας πείραξε τώρα; εδώ είναι το ζήτημα;
    ακουμπάτε μετρητοίς το υστέρημά σας σε αυτούς οι οποίοι ΔΕΝ πληρώνουν τους προμηθευτές τους ή τους πληρώνουν με 12 μηνες μεταχρονολογημένες επιταγές (που αλλού στον κόσμο τολμούν να εκδώσουν μεταχρονολογημένες επιταγές;)
    Δεκάδες παραγωγικές επιχειρήσεις κινδυνεύουν από αυτούς που τοκίζουν έξω τα λεφτά μας για να μας τα ξαναδανείσουν και εσείς που κάνετε το ατόπημα και είστε πελάτες τους τολμάτε να διαμαρτύρεστε για .... παραπλάνηση, μούχλες και άλλες μ@..
    "... φταίνε τα τραγούδια του, φταίει και λυράρης, φταίει κι ο ίδιος ο λαός που είναι μαραζιάρης" (παλιό τραγούδι του Διονύση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή