Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

H MEΓΑΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ…


«Θα συντρίψουμε τους προδότες-πολιτικούς και νεκροθάπτες της πατρίδας»! είναι το έμβλημά τους!

ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΑΝΑ …ΓΗΡΑΤΕΙΑ!

Ένα σημαντικό γεγονός, που ίσως σημαδέψει τις εξελίξεις είναι η πρωτοβουλία των περίφανων γηρατειών , τροφίμων των ΚΑΠΗ. Η σοφή γερουσία και δημιουργός της δικής μας ζωής, αποφάσισε  πλέον να παρέμβει αποφασιστικά στα όσα αλλόκοτα κι ανατρεπτικά  συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια κι όχι μόνον!
Πηρύνας της ...
ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ,- έτσι ονοματίζονται- είναι τα ΚΑΠΗ του Νέου κόσμου Αθηνών … Εδώ έπεσε ο πρώτος σπόρος εξέγερσης και πάταξης της πολιτικής λαμογιάς ..που συνεχίζει φαύλα , ενώ κατέστρεψε την Ελλάδα.. να ονειρεύεται… να κατέλθει ξανά στον στίβο των εκλογών, διεκδικώντας τη ψήφο του ελληνικού λαού. Κι αυτό αφορά και τους 300 σήμερα ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!
«–Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται… οι επαγγελματίες της πολιτικής. Νομίζουν ότι μπορούν να δουλεύουν με τα διαπλεκόμενά τους… τους  πάντες και ες αει! Αυτό το θράσος θα κοπεί άπαξ δια παντός! Μπορεί να είμαστε γέροντες , γριούλες, αλλά σε τούτο τον τόπο καταθέσαμε υπέροχες στιγμές.. Τις δικές σας στιγμές …ασεβέστατοι.  Κανένα τζόβενο μετά από σας δεν μπορεί να μας βγει. Μπορεί να είμαστε σε ΚΑΠΗ, Μας βάλατε σε ΚΑΠΗ… για να μην σας ενοχλούμε! Το ξέρουμε !Μπορεί τα πεφιλημένα τέκνα μας …να θέλουν να μας κάνουν στην μπάντα, αλλά δεν φτουράνε… Δεν μπορούν.. Οι πατεράδες και οι ιερές μανάδες τους ξοδέψαμε τις ψυχές μας  για να αναστήσουμε τα τέκνα μας… που ατυχώς λόγω πολλαπλών συνωμοσιών, σήμερα σηκώνουν έναν σταυρό.. απρόσμενο…: Της πτώχευσης της πατρίδας… φαινόμενο, πρωτόγνωρο στους καλοπερασάκηδες και παραχαϊδεμενους απογόνους  μας…Λυπηρόν μεν αλλά και καθοριστικόν δε…
Και επειδή δεν υπάρχει πηξίδα, τα τέκνα μας πελαγοδρομούν κι αδυνατούν να πράξουν τα δέοντα. Κι επειδή οι άνθρωποι των ΚΑΠΗ ήσαν πάντα πηξίδα ζωής .., θα κάνουν δημόσιες κι αισθαντικές τομές… που θα φέρουν τα πάνω κάτω… στα φτιαξίματα των διεθνών λήσταρχων-δανειστών και των ενταύθα πρακτόρων τους.. που επιδιώκουν την θανή της Ελλάδας!
( Όχι… δεν πρόκειται να κάνουμε διαδηλώσεις..πορείες κι άλλα χαζά που υιοθετούν , ταλαιπωρώντας  μας, τα ανεγκέφαλα, κομματικά υποκινούμενα της Αλέκας , του Αλέκου και της Χάϊδως το υπονοούμενο! Όχι τέτοια Ρούσικα, παλαιοντολογικά και ξεχαρβαλωμένα ιστορικά τερτίπια! Φτάνει πια μπουκώσαμε…Έχουμε άλλα κολπάκια που θα πελαγώσουν την φτιαχτή λησταρχική  ξενόδουλη εξουσία του Παπαδήμιου και της τριαδικής κομματικής συμμορίας που τον στηρίζει... Στο στόχαστρό μας φυσικά , μαζί με τους αλήτες πολιτικούς, είναι και η αλητεία των μεγάλων επιχειρηματιών ..που σήμερα λουφάζουν!.. Οι οικογένειές τους θα έχουν τα μαντάτα μας!. 
ΟΙ Δημογεροντίες, οι Γερουσίες κ.λπ. ανέκαθεν ήσαν στην πρωτοκαθεδρία των δημοσίων… από αρχαιότητας.Ουδείς, μπορούσε να   πορευτεί , αν προηγουμένως, δεν συμβουλεύονταν τους γέροντες και γερόντισσες! Σήμερα; Τι σήμερα; Πετάτε, ΡΕ, τους γέροντες σε ΚΑΠΗ, σε γηροκομεία και προσεύχεστε νυχθημερόν να απαλλαγείτε από το τομάρι τους… !ΒΡΕ ΟΥΣΤ!
Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Οι γέροντες των ΚΑΠΗ (με πολλές και σπουδαίες προσωπικότητες στις τάξεις τους) ..θα δώσουν την λύση, με πρωτοβουλίες … που θα τρίβετε τα τσιμπλιάρικα  μάτια σας..»..Εμείς δεν σας γεννήσαμε;… Ξέρουμε άριστα την τσίμπλα σας!»
–Τί είπατε; Αν φέρουμε ευθύνη κι εμείς για το σημερινό φτιάξιμο της Ελλάδας; Ναι δικά μας σκατά είναι οι διαχειριστές της εξουσίας , δικά μας παιδιά.. Αλλιώς τα αναθρέψαμε ,αλλά μας βγήκαν μπασταρδάκια… στο διάβα. Ναι φέρουμε ευθύνη κι αυτό κάνουμε με τον ξεσηκωμό μας… Να επανορθώσουμε ότι μπορεί να μπαλωθεί. Και να φοβάστε τους γέρους και τις γριές που θυμώνουν… Δεν χαρίζονται σε κανέναν!
Αυτά μας δήλωσε … ο 75/χρονος ..Τ.ΒΛ. ,εμφανιζόμενος ως «αρχηγός» του κινήματος των ΚΑΠΗ, με το προσωνύμι ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ… αν κι ο κάθε γέρος είναι αρχηγός στη γειτονιά του. ( ξέρουμε το πραγματικό όνομα του)!
Έχετε τίποτε να πείτε; Τι να πείτε;
Η Εξέγερση των ΚΑΠΗ , των..περίφανων γηρατιών–άρχισε ήδη…και σαρώνει  τα  ΚΑΠΗ…με χειμαρώδη ενθουσιασμό…Και γιατί οι άνθρωποι εκεί, αντί να αεροκοπανάνε , ξαναβρίσκουν νόημα ζωής και ρίχνονται στη μάχη με σχεδόν εφηβικό πάθος.
Έχουν σχηματισθεί πολλές ομάδες δράσης.όπως :1) Αλληλεγγύης συνταξιούχων, 2)αφύπνησης και κινητοποίησης των πολιτών πορτά-πόρτα 3) Πάταξης-τιμωρίας- πολιτικών με ανελέητο κυνήγι και των μελών των οικογενειών τους…
Υπάρχουν πολλά, αλλά μέχρι στιγμής αυτά ξέρουμε…αυτά μεταδίδουμε… Τα υπόλοιπα μάλλον θα τα βρούμε στο διάβα μας με τα εξεγειρόμενα γερόντια των ΚΑΠΗ… Θα σας ενημερώνουμε σταθερά … Το περίεργο δε είναι ότι οι γέροντες δρούν …προς το παρόν συνωμοτικά..Γι αυτό και το “κίνημά τους” θεριεύει καθημερινά…
O δε κ. “Σπάρτακος” μας παρακάλεσε να δώσουμε το τηλέφωνό του 6943464957 σε όποιον γέροντα θέλει να παίξει, έχει κότσια να παίξει κάποιο ρόλο στην ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ. Το κάνουμε ευχαρίστως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου