Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση του adena-gr στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας για το ΕΣΠΑ


Αξιότιμοι κύριοι.
Την μια  μας χαρακτηρίζεται "ενημερωτικά Blogs", και την άλλη αποκαλείται την κριτική μας ως ανυπόστατα και σκοπίμως ανυπόγραφα δημοσιεύματα.
Κύριε υπουργέ σεβαστήκαμε τον θυμό σας, και κατεβάσαμε την τελευταία ενοχλητική ανάρτηση, χωρίς αυτό να σημαίνει  ότι αναθεωρούμε την κάκιστη άποψη  που έχουμε για το τρόπο διαχείρισης των Ευρωπαϊκών κονδυλίων. Εντάξει η  εταιρία Ε.Ψ.Υ.Π.Ε δεν χρηματοδοτείται από τα δικά σας προγράμματα. Αλλά το εν φωτό τηλεοπτικό σποτ της isotita.gr χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ ( και  που παίζει ασταμάτητα εκατοντάδες φορές το τελευταίο καιρό μόνο σε όλα τα κανάλια), με πιο τρόπο βοηθά στην Ανάπτυξη του τόπου?
Δικαιούμαστε να ξέρουμε πόσα χρήματα έχουν διατεθεί , γι' αυτή την θεωρητική συμπαράσταση των θυμάτων στην οποία αναφέρεται το τηλεοπτικό μήνυμα?
Δηλώνεται ότι το πρόγραμμα "Αποθεματικών Απροβλέπτων" δεν ακυρώθηκε , αλλά... παρατάθηκε. Αλήθεια τί ακριβώς άλλαξε, και γιατί  το θυμηθήκατε την τελευταία στιγμή?.
Ακριβώς στη λήξη, την...
στιγμή όλοι αυτοί  που συμμετείχαν (και  σας προκαλούμε να αποδείξετε τους ισχυρισμούς σας ότι τάχα μου υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον) και που είχαν προγραμματίσει την επιχειρηματική τους πορεία ,ξαφνικά έμαθαν ότι πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον ακόμα ένα μήνα για να... μάθουν αν θα ενταχθούν?
Και ποιος τους διαβεβαιώνει, ότι κάποιες από τις λαμπρές  επιχειρηματικές τους ιδέες σ΄αυτό το διάστημα , δεν θα "κλαπούν-αντιγραφούν " από "συνεργάτες σας που έχουν πρόσβαση στο...server...
1000 τουλάχιστον επιχειρήσεις, θα μπορούσαν να αρχίσουν να ρίχνουν χρήματα στα ταμεία του Κράτους  με το Φ.Π.Α  (που δεν συμπεριλαμβάνεται στην επιχορήγηση)  στο ΤΕΒΕ, στο ΙΚΑ,και 1000 νέες θέσεις εργασίας θα ανακούφιζαν τον ΟΑΕΔ από τα επιδόματα.
Όμως οι φωστήρες σας έκριναν ότι η Ελλάδα (μέχρι να χρεοκοπήσει) έχει την πολυτέλεια του χρόνου να αναβάλει αυτό το πρόγραμμα .
Γι' αυτό κύριε Υπουργέ, αντί να είστε έξαλλος μαζί μας και να σκέφτεστε πως να μας "τιμωρήσετε" , θα ήταν χρήσιμο για όλους  μας να ασχοληθείτε με τους συνεργάτες σας , γιατί πιθανόν να μη σας λένε όλη την αλήθεια.
Όσο για το σχόλιο " Το εν λόγω δημοσίευμα προξενεί απορία καθώς την Παρασκευή 13/01 ανακοινώθηκε τόσο η χρονική παράταση του Προγράμματος όσο και οι τροποποιήσεις του σε όλες τις ιστοσελίδες που απευθύνονται στους ενδιαφερόμενους.ανακοίνωση", κάντε κλικ στις εικόνες και θα καταλάβετε  πότε αναρτήθηκε.
Πάντως έχουμε πεισθεί ότι κακώς  "βαράμε" στου κουφού την πόρτα.
Μάλλον τα παράπονά μας για την αδικαιολόγητη ύποπτη και αυθαίρετη (κατά την γνώμη μας) αναβολή των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, θα πρέπει να τα απευθύνουμε στην Ε.Ε.
Στο κάτω κάτω δικά τους λεφτά είναι.
Όχι των διαχειριστών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου