Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας για το πρόγραμμα του ΕΠ «Αποθεματικό Απροβλέπτων»..

Τιμή μας που κοτζάμ Υπουργείο ασχολείται με την κριτική  του adena-gr, και απαντά στην αναρτησή μας . Διαβάστε την ανακοίνωση της  16 Ιανουαρίου, 2012 που εξέδωσε, και θα επανέλθουμε ...

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σε ενημερωτικά blogs και κάνουν λόγο περί δήθεν διακοπής Προγράμματος από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αποθεματικό Απροβλέπτων που αφορά σε ανέργους και επιχειρήσεις διευκρινίζεται ότι:
Όχι μόνο δεν διεκόπη το προαναφερόμενο Πρόγραμμα αλλά αντίθετα επεκτάθηκε η...
προθεσμία υποβολής για ένα μήνα (μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2012) λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος, καθώς επίσης τροποποιήθηκε ο οδηγός του Προγράμματος με βελτιώσεις που το προσαρμόζουν στις ανάγκες της κρίσης και της διογκούμενης ανεργίας.
Η αναστολή υποδοχής ηλεκτρονικών προτάσεων ένταξης στο Πρόγραμμα και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα www.ependyseis.gr/mis από τη Πέμπτη 12/01 έως τη Τρίτη 17/01 και ώρα 17.00, αποφασίστηκε προκειμένου να ενσωματωθούν στη φόρμα συμμετοχής που συμπληρώνουν οι ενδιαφερόμενοι τα νέα πιο φιλικά δεδομένα του τροποποιημένου οδηγού.
Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη υποβάλλει τελικό φάκελο ή σχέδιο πρότασης θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά από τον ΕΦΕΠΑΕ (ενδιάμεσο φορέα του Προγράμματος) προκειμένου να πληροφορηθούν τις τροποποιήσεις και εάν το κρίνουν αναγκαίο να επανυποβάλλουν την πρόταση τους με τα νέα δεδομένα.
Το εν λόγω δημοσίευμα προξενεί απορία καθώς την Παρασκευή 13/01 ανακοινώθηκε τόσο η χρονική παράταση του Προγράμματος όσο και οι τροποποιήσεις του σε όλες τις ιστοσελίδες που απευθύνονται στους ενδιαφερόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου