Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Χάδι το χτύπημα Παπανδρέου στο «σύστημα» Ψυχάρη

 papandreou1Μεγαλύτερο ενδιαφέρον ακόμη και από τις προτάσεις του Γιώργου Παπανδρέου για το αύριο του ΠΑΣΟΚ, είχε το γεγονός, ότι κατονόμασε τον Σταύρο Ψυχάρη για τις οργανωμένες εναντίον του προσωπικές επιθέσεις.
Στο Μαξίμου είχαν φθάσει εδώ και πολλούς μήνες συγκεκριμένες καταγγελίες, ότι ο Ψυχάρης, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πόλους της πολιτικο-δικαστικο-οικονομικής διαπλοκής  που δρα σε βάρος του λαού και...
των συμφερόντων της χώρας.
Προφανώς, σύμβουλοι του πρώην πρωθυπουργού, ή δεν τον είχαν ενημερώσει, ή τον συμβούλευαν να αποφύγει τη σύγκρουση με το πανίσχυρο αυτό σύστημα.
Είναι αλήθεια βέβαια, ότι με ένα τόσο ισχυρό σύστημα συγκρούεσαι, όταν είσαι ο ίδιος ισχυρός και έχεις και ισχυρούς συμμάχους.
Το μέγα λάθος του Παπανδρέου είναι, ότι δεν αντιμετώπισε κατά πρόσωπο τα διαπλεκόμενα, την επομένη της εκλογικής του νίκης. Ακολούθησε την αντίθετη από τον προκάτοχό του τακτική με το ίδιο αποτέλεσμα.
Ενώ ο Κώστας Καραμανλής κήρυξε λίγο μετά την εκλογή του τον φραστικό πόλεμο στους «νταβατζήδες» από του Μπαϊρακτάρη και μετά τίποτα, ο Γιώργος Παπανδρέου τα κατήγγειλε, αφού τον είχαν «τελειώσει».
www.kentri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου