Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ιδού η προπαγάνδα του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής κύριε Δήμα...


Διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο της εφημερίδας Μιλλέτ, καταλαβαίνεις την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί η μουσουλμανική μειονότητα τόσες δεκαετίες από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.
Καταλαβαίνεις τον ρατσισμό που έχουν υποστεί και εξακολουθούν να υπομένουν από τους τουρκόφωνους αλλά και τους χριστιανούς συνεργάτες τους ψευτοπολιτικούς, οι Έλληνες ΠΟΜΑΚΟΙ.
Διαβάστε:

Οι προσπάθειες για διαίρεση και αφομοίωση της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης σε τρεις ξεχωριστές εθνότητες, Πομάκους, Τούρκους και Τσιγγάνους, δεν θα φτάσουν ποτέ σε επιτυχία.

Ένας από τους βασικούς λόγους ύπαρξης της Μιλλέτ είναι να αγωνιστεί ενάντια σε αυτές τις προπαγάνδες. Για αυτό εμείς ως εφημερίδα γράφουμε συχνά άρθρα και ειδήσεις για το θέμα της επιχειρούμενης επιβολής ¨Έλληνα-Σλάβο-Ομαδικήςς ταυτότητας στα αδέρφια μας που ζούνε στον ορεινό όγκο. Στόχος μας είναι να αποκαλύψουμε τις εστίες του παρακράτους με απάτες και διαφθορές επιδιώκουν να εκχριστιανίσουν την μειονότητα μας. Αυτό το βλέπουμε ως καθήκον ανθρωπιάς, ως ένα χρέος και μια ιστορική ευθύνη απέναντι στο κακό που γίνεται στους ανθρώπους μας, στις οικογένειες μας και στα αδέρφια μας, ως ένα καθήκον που πρέπει να εκπληρώσουμε.

Εμείς με τα μέχρι σήμερα δημοσιεύματα μας πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό να ματαιώσουμε τις ύπουλες φιλοδοξίες αυτών που θέλουν να διαιρέσουν και να αφομοιώσουν την μια και μοναδική μειονότητα μας. Ματαιώσαμε ιδιαίτερα τις προσπάθειες των Ελληνο-Σλαβο-Πομάκων προπαγανδιστών που προσπαθούνε να αφομοιώσουν τα αδέρφια μας (τους Τουρκοπομάκους).Τουλάχιστον αυτό λένε οι αντιδράσεις των αναγνωστών μας, όπως και τα μέλη της μειονότητας όπου πάμε.

Από τα tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου