Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Μας άλλαζαν τα φώτα οι κύριοι Φωτόπουλοι....


Μόνον 20% της αξίας του ρεύματος που κατανάλωναν, πλήρωναν έως σήμερα οι δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, αλλά και συνταξιούχοι της ΔΕΗ!
Δηλαδή, οι καλύτερα αμοιβόμενοι από το Δημόσιο υπάλληλοι, με μισθούς που -πριν ξεσπάσει η κρίση- ξεπερνούσαν τις 4,500 ευρώ το μήνα κατά μέσο όρο, μπορούσαν να καταναλώνουν όσο ρεύμα ήθελαν και να πληρώνουν το 1/5 της τιμής. Μαζί και οι συνταξιούχοι!
Κόστος για το Δημόσιο πάνω από... 40 εκετομύρια ευρώ ετησίως!
Μιλάμε για υπαλλήλους, οι οποίοι πήραν παρατύπως (για να μην πούμε παρανόμως) πάνω από 30 εκατομμύρια την τελευταία δεκαετία ως επιχορήγηση, μέσω της ΟΜΕ ΟΤΕ του γνωστού Φωτόπουλου. Για συνέδρια, επιμόρφωση, ταξίδια, κατασκηνώσεις των παιδιών τους!
Μιλάμε για τους ίδιους υπαλλήλους οι οποίοι κατέβαζαν όποτε ήθελαν τους διακόπτες και άφηναν χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις χωρίς ηλεκτρικό. Με το έτσι θέλω.
Είναι οι ίδιοι που δε θέλουν ούτε να ακούσουν για ιδιωτικοποίηση της Επιχείρησης. Και πώς αλλιώς; Να χάσουν όλα τα προνόμιά τους; Μαζί και το δικαίωμα να κόβουν το ρεύμα όποτε τους κάνει κέφι, για να εκβιάζουν;
Μιλάμε για εκείνους που μας έλεγαν ότι «αγωνίζονταν» για να μην πληρωθεί το Ειδικό Τέλος Ακινήτων και φτάσουν να αντιμετωπίσουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης οι φτωχοί!
Και αναρωτιέται κανείς: αφού είχαν τέτοιο καϋμό για τους ανήμπορους, γιατί δεν πρότειναν στο κράτος να πληρώνουν κανονικά το ρεύμα που καίνε, ώστε να εξοικονομηθούν 40 εκατομμύρια (80 σε δυο χρόνια) για να ενισχυθούν οι μη έχοντες;

ΣΗΜ. ΓΔ
Δεν συμφωνώ για τους εναερίτες.

e4energie.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου