Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Mama Mia:Εκπτωτικό πρόγραμμα για Έλληνες τουρίστες «θα τρέξει» αυτό το καλοκαίρι στη Σκόπελο.


Δημιουργία εκπτωτικού προγράμματος για Έλληνες τουρίστες θα δημιουργήσει η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου σε συνεργασία με το Σύλλογο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και την Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου.
Σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα στηθούν μικρά περίπτερα, όπου θα...
δίνονται πληροφορίες για τη Σκόπελο, φυλλάδιο με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο εκπτωτικό πρόγραμμα καθώς και η εκπτωτική κάρτα. (φωτό παράδειγμα).
Αυτές τις ημέρες θα ενημερωθούν με επιστολές όλοι οι επαγγελματίες του νησιού, με σκοπό να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι, οι οποίοι θα δώσουν κάποιες εκπτώσεις για τις υπηρεσίες ή τα είδη τα οποία προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν τη Σκόπελο. Οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν το νησί θα λαμβάνουν από τα κιόσκια την εκπτωτική κάρτα, η οποία θα γράφει το όνομά τους και με αυτή την κάρτα θα μπορούν να έρθουν στη Σκόπελο και να κάνουν διακοπές με εκπτωτικό πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα θα «τρέξει» από τα τέλη Απριλίου – αρχές Μαΐου έως το τέλος της τουριστικής περιόδου και θεωρείται «ένα καλό όπλο» για την αντιμετώπιση της κρίσης...
Θα γίνει προσπάθεια στο «εκπτωτικό πρόγραμμα» να συμμετάσχουν και ακτοπλοϊκές εταιρίες.
Klik ΕΔΩ για δείτε ένα καταπληκτικό βίντεο με τις ομορφιές της Σοπέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου