Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΛΙΜΕΝΙΚΟ (σώμα) ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ για κλάμματα!

Και ξαφνικά (ΕΔΏ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ)δια της μεθόδου "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ" το επίνειο της Γλώσσας Σκοπέλου το ΛΟΥΤΡΑΚΙ, η Ελληνική Ακτοφυλακή (COAST GUARD) ανέλαβε  ρόλο οικονομικού και αναπτυξιακού διαχειριστή.
Τα  όρια (ζώνη ελέγχου), είναι άγνωστα , αλλά οι πολυάριθμοι  ένστολοι και ένοπλοι Λιμενο-υπάλληλοι έχουν αντιληφθεί ότι καθήκον τους είναι μόνο να εισπράτουν.
Οι διαμαρτυρίες  που έχουμε λάβει είναι πολλές, αλλα η τελευταία ξεχείλισε το ποτήρι.
Εδώ και 4 μέρες διέκοψαν την περοχή νερού στις τρεις ντουζιέρες που εξυπηρετούσαν τους παραθεριστές στην παραλία πίσω από το Λιμάνι.
 Όταν...
προχθές επισκεφθήκαμε τα Κλιματιζόμενο γραφείο τους και ρωτήσαμε το Όργανο "που να απευθυνθούμε  για την ... κατάσταση", μας ενημερωσε ότι  υπάρχει βλάβη στο δίκτυο του πάνω χωριού (Γλώσσας),  που συμπτωματικά τροφοδοτεί αυτή την γραμμή.
Βέβαια όλο το Λουτράκι δεν είχε κανένα πρόβλημα και τα κότερα και αυτοκίνητα πλένονταν ανελιπώς (καθώς υπάρχει πλησίον ξεχωριστή γεώτρηση).
Τελικά ο Λιμενικός απεδείχθη "ψεύτης", καθώς ακόμα και η βλάβη  στο χωριό έχει αποκατασταθή απο χθές, αλλά οι ντουζιέρες μέχρι σήμερα παραμένουν ΣΤΕΓΝΕΣ.
Αν νομίζουν ότι η μόνη υποχρεωσή τους προς το κόσμο που πληρώνει τον μισθό τους, είναι να βγαίνουν λίγο πριν την άφιξη του πλοίου και να να σφυρίζουν (σαν να  απευθύνονται σε γιδοπρόβατα) στους οδηγούς που σταθμεύουν για λίγα λεπτά (αναγκαστικά) παράνομα για να βγάλουν εισιτήρια, είναι γελασμένοι.
Θα επανέλθούμε δριμύτεροι, γιατί και η αναισθησία έχει τα όριά της...



1 σχόλιο:

  1. Μπράβο V.K. για το ωραίο άθρο σου. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και θα χαρώ πολύ να δω σχόλια από τους Λουτρακιοτες γι'αυτο το χρόνιο ζήτημα!!!! Προσωπικός για μένα είναι ζώα τετράποδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή