Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Βίντεο: Απάνθρωπη βία από τους "εξεγερμένους" στη Συρία


Οι "αντικαθεστωτικοί" δολοφόνοι, που θέλουν να ρίξουν τον Άσαντ, σκοτώνουν πετώντας από την ταράτσα των υπηρεσιών τους, δημοσίους υπαλλήλους, επειδή τους θεωρούν συνεργάτες της κυβέρνησης. Tα δυτικά ΜΜΕ αποκρύπτουν ότι ο Μπασάρ Αλ Άσαντ, δεν είναι δικτάτορας, αλλά εξελέγη με δημοψήφισμα στις 27-5-2007, με ποσοστό 97,6%.
Η "δυτική" προπαγάνδα εκμεταλλεύεται στο έπακρο την τηλεοπτική εικόνα, για να ..
δυσφημίσει τα "καθεστώτα" ή τους ηγέτες, που είναι ανεπιθύμητοι (επειδή δεν υποτάσσονται στη διεθνή τραπεζική μαφία). Έτσι, βοηθά επικοινωνιακά τους "αυθόρμητα εξεγερμένους", που... πάντα αποδεικνύονται πληρωμένα ανθρωπάκια από δυτικές μυστικές υπηρεσίες, να γίνουν συμπαθείς στις χώρες της "δύσης". Όμως, όλη αυτή η προπαγάνδα κλονίστηκε πολλές φορές και ακόμη και τα "αμερικανάκια" είναι επιφυλακτικά με τους δήθεν εξεγερμένους. Δεν πέρασε πολύς καιρός άλλωστε, από τότε που οι εικόνες των "αντικαθεστωτικών" Λίβυων να σκοτώνουν εν ψυχρώ τον Καντάφι, χωρίς δίκη, χωρίς απολογία, σόκαραν την "πολιτισμένη" δύση. 
Το βίντεο, που έγινε γνωστό μέσω του Ρωσικού πρακτορείου Russia Today (RT) είναι χαρακτηριστικό της βιαιότητας και του μίσους που φωλιάζει στις καρδιές των δήθεν αυθόρμητα εξεγερμένων, που υποστηρίζει η δύση. Σύριοι αντάρτες, από αυτούς που προσπαθούν -με τη βοήθεια της "δύσης"- να ανατρέψουν τον Άσαντ (και φυσικά θα το πετύχουν), πετούν από την ταράτσα της υπηρεσίας τους κρατικούς υπαλλήλους (ταχυδρομικούς) και τους σκοτώνουν. Μετά το πλήθος των φανατικών, τους φωτογραφίζει, όπως έγινε με τον Καντάφι. 
Σκηνές απίστευτης αγριότητας, σε μια από τις έξη χώρες που δεν υποτάχθηκαν ακόμη στην παγκόσμια τραπεζική μαφία (δείτε εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου