Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Συλλήψεις για δωροδοκία και απόπειρα εκβιασμού, υπαλλήλων του ΕΟΤ

http://www.crime.gr/


Για παθητική δωροδοκία και απόπειρα εκβίασης κατηγορούνται δύο γυναίκες, υπάλληλοι του ΕΟΤ ηλικίας 50 και 54 ετών. Συνελήφθησαν καθώς φέρονται να απαίτησαν χρήματα από τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Πιερία προκειμένου να άρουν απόφαση για ανάκληση άδειας εστιατορίου - καφέ που λειτουργούσε στο ισόγειο ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιώτη, η 50χρονη υπάλληλος, του ζήτησε εκβιαστικά το...
ποσό των 2.500 ευρώ για την «εξυπηρέτηση».Σήμερα σε ραντεβού σε καφενείο της Θεσσαλονίκης, η 50χρονη υπάλληλος έδωσε στο καταγγέλλοντα την απόφαση για την άρση της ανάκλησης και αφού παρέλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, συνεληφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.
Όπως προέκυψε από την εξέταση της, τα μισά από τα χρήματα προορίζονταν για την 54χρονη Προϊσταμένη Διεύθυνσης, ενώ επιπλέον παραδέχτηκε, ότι με τον ίδιο τρόπο είχαν ενεργήσει και στο παρελθόν, σε παρόμοιες περιπτώσεις.Στην συνέχεια συνελήφθη και η 54χρονη Προϊσταμένη Διεύθυνσης, η οποία μαζί με την συγκατηγορούμενη της θα οδηγηθούν αύριο (04/08/2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου