Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Από τότε που βγήκε το BARdon, χάθηκε το φιλότιμο!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: To  ΑΝΤΡΟ της ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ!
Μόνο η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη δεν το έχει  ακόμα "ακούσει". Μια από τις βασικές αιτίες μείωσης της τουριστικής κίνησης στα νησιά, είναι η ανεξέλεγκτη ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ.
Αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες σε ένα συνηθισμένο (σχετικό) περιστατικό γίναμε πριν μερικές μέρες. Ομάδα Γερμανών δημοσιογράφων που ήρθε για κάνει τουριστικό ρεπορτάζ !!! για την Σκόπελο, διαπληκτιζόταν  έντονα με τον υπεύθυνο γνωστού κεντρικού ξενοδοχείου όπου διέμεναν.
Ο λόγος ήταν ότι για 2 συνεχόμενη βράδια δεν είχαν κλείσει μάτι από την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ δυνατή μουσική, από γειτονικό ανοιχτό BAR, που συνεχιζόταν μέχρι το πρωί.
Μάλιστα ο ...
επικεφαλής του γκρουπ που ήταν και Ομογενής, απαιτούσε   την επιστροφή της προκαταβολής για να φύγουν από αυτή την κόλαση θορύβου.
Μάταια ο ξενοδόχος προσπαθούσε να εξηγήσει ότι αυτός και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις έχουν κάνει άπειρες καταγγελίες στην Αστυνομία, αλλά φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες είναι υπεράνω του Νόμου, η οι Αρχές κατώτερες των περιστάσεων. Από ότι μάθαμε ο δημοσιογράφος προσέφυγε προσωπικά στο διοικητή της Αστυνομίας για έγγραφη καταγγελία-διαμαρτυρία, αλλά κρίνοντας από το αμαρτωλό παρελθόν (αδράνειας-ανεπάρκειας) των ελεγκτικών μηχανισμών που έχουν παρα-γνωριστεί με μερικούς ντόπιους, δεν ελπίζουμε σε καλυτέρευση των συνθηκών.
Είπαμε , από τότε που βγήκε το BARDON και πολλές άλλες περίεργα αδειοδοτημένες πηγές ηχορύπανσης σε ανοιχτούς χώρους, χάθηκε το φιλότιμο.
Πρέπει να είναι πολύ ηλίθιοι για να μην καταλαβαίνουν ότι  με αυτές τις καλοκαιρινές αρπαχτές σαμποτάρουν τα ίδια τους τα συμφέροντα...
Θα επανέλθουμε...για τα μηχανάκια με τις κομμένες εξατμίσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου