Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ανθρωποκυνηγητό για τους αδίστακτους φονιάδες στην Πάρο



 
Ανθρωποκυνηγητό για τους αδίστακτους φονιάδες στην Πάρο

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές και το Λιμενικό για τον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών που το πρωί της Παρασκευής λήστεψαν υποκατάστημα της Αlpha Bank και στη συνέχεια εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν οδηγό ταξί, ο οποίος επιχείρησε να τους εμποδίσει στη Νάουσα της Πάρου.

Στην περιοχή έχουν καταφθάσει αστυνομικές δυνάμεις από γειτονικά νησιά ενώ έχει κινητοποιηθεί και το Λιμενικό καθώς το πιθανότερο είναι οι ληστές, αφού πυρπόλησαν το αυτοκίνητό τους, να διέφυγαν με σκάφος.

Στις έρευνες συμμετέχουν δύο ελικόπτερα της ΕΛΑΣ και οι αναζητήσεις επικεντρώνονται στη θαλάσσια περιοχή Πάρου και Νάξου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν τις κάμερες της τράπεζας προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Στο νησί μεταβαίνει εντός της ημέρας κλιμάκιο αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής για να συνδράμει στις έρευνες καθώς και δυνάμεις - αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, άντρες της ΕΛ.ΑΣ. με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους από την Αττική.

Oι αστυνομικές αρχές παρακαλούν όποιο πολίτη έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους δράστες της ληστείας που έγινε στις 16 Ιουλίου σε υποκατάστημα της Alpha Bank που βρίσκεται στις Σπέτσες.

Το χρονικό της τραγωδίας στη Νάουσα

Όλα άρχισαν λίγο μετά τις οκτώ το πρωί της Παρασκευής, όταν τρεις άνδρες, φορώντας καπέλα τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου, εισέβαλαν με όπλα στο υποκατάστημα και αφού απέσπασαν περίπου 45.000 ευρώ, επιχείρησαν να διαφύγουν.

Κατά την έξοδό τους, ένας 53χρονος οδηγός ταξί, που είχε αντιληφθεί τη ληστεία, προσπάθησε να τους σταματήσει πεζός, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να πυροβολήσει τρεις φορές στο κεφάλι τον άτυχο οδηγό.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Παροικιάς. Το θύμα ήταν σύζυγος της μικρής κόρης της Βίκυς Μοσχολιού και του Μίμη Δομάζου.

Οι τρεις ληστές διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο είχαν νοικιάσει από την Αθήνα και στο οποίο τους περίμενε ο συνεργός τους. Στη συνέχεια έκαψαν το αυτοκίνητο στην περιοχή Αμπελά, δίπλα στη Νάουσα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, οι ληστές πυροβόλησαν αρκετές φορές, προτού εξαφανιστούν.

Στο μεταξύ οργιάζουν οι φήμες ότι οι δράστες της ληστείας φορούσαν κουκούλες γιατί κάποιοι φαίνεται να τους γνώριζαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου