Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Όλα τα μπουμπούκια στην ΔΗΜΑΡ

20120524-111059.jpg

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada Τα μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ροδόπης της ΔΗΜ.ΑΡ. κατά την συνεδρίαση της Τρίτης 22 Μαίου με την παρουσία του μέλους της Κ.Ε. σ. Κώστα Δέλκου, αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να αποδεχτούν την αυτοπρόταση του δικηγόρου και πρώην βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ για την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.
Η απόφαση αυτή έχει την... μορφή θετικής εισήγησης προς την Κ.Ε. του κόμματος που θα συνεδριάσει το προσεχές Σάββατο στην Αθήνα ώστε να λάβει και τις τελικές αποφάσεις.
Η Δημοκρατική Αριστερά, πολιτεύτηκε και θα συνεχίζει να πολιτεύεται κεντρικά αλλά και
τοπικά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό και με πολιτικό πρόταγμα την συγκρότηση μιας νέα προοδευτικής πλειοψηφίας που στην βάση προγραμματικών συμφωνιών θα οδηγήσει ταχύτερα την Ελλάδα στην έξοδο από την σημερινή κρίση.
Οι συνεργασίες με πρόσωπα, φορείς, κοινωνικές ομάδες και οργανώσεις που συνομιλούν με τον χώρο μας και αποδέχονται τις αρχές και τους στόχους της πολιτικής μας, αποτελούν για εμάς σημαντική πολιτική προτεραιότητα.
Η πρόταση για τον Ιλχάν Αχμέτ συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική σε αυτή μας την προσπάθειά, δημιουργώντας παράλληλα ένα μαχητικό και ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο στο νομό Ροδόπης με την συμμετοχή και όλων των συντρόφων που πήραν μέρος και στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου